hele ja nevim.. od statu nic necekam... radsi at stahnou zbytecnou administrativu, trochu dane.. a daji nam pokoj.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bluesbery napsal:
Já taky od státu nic nečekám (ono je to naopak), ale nevím, proč by se mi nemělo počítat 15 let podnikání do důchodu...?
jo tohle je divny...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...jo, hochu a líp nebude. Ta pakáž vrchnost krást nepřestane. To bylo, je a bude. A jestli nás obyčejné lidičky dokáže něco udržet alespoň trochu nad vodou, tak je to fungující rodina. Mám dost dětí a z toho tři životaschopné jedince. Téma " Vy a my - Vaši rodiče" je u nás na pořadu dne tak jednou do měsíce a mám dojem, že tomu co se jim snažím vysvětlit, kluci rozumí...
Taky dnes vím, že jsou trestné činy, které jsou v mých očích ospravedlnitelné. Ta verbež tam nahoře se prostě bude muset bát svých poddaných, když už se nebojí zákonů, které si stejně ohýbají tak, jak je JIM třeba...
Upravil radosek dne 10.02.2011 12:43
Taky to nějak nechápu ale čistě teoreticky cssz neví na jaké pozici pracuješ takže stačí jen si sám změnit a antidatovat pracovní smlouvu a můžou mi políbit prdel. Je to ovšem hnus a pokud se na někom povozej žaloval bych je pro neoprávněné obohacení a chtěl peníze od sociálky zpět.
FYYFF