Tak tady to máš v jednom zipu.: linku na uloziste jsem smáznul, mívám tam i další věci, na požádání mohu obnovit.
Musíš se tím trochu pohrabat, ale bude tam všechno co potřebuješ. Něco česky, něco anglicky.
Jsou tam návody i na jiné boxery než R850R.
Dej vědět, jestli to máš OK, nebo něco nefunguje.
Jediné co tam nenajdeš je elektrické schéma R850/1100R.
Je tam na 1100RS,RT,GS, ale na R jsem nikdy nesehnal. Naštěstí je RT/RS/GS schéma na 95% použitelné pro Rko.
Upravil paja1 dne 19.02.2011 07:54
Pája
Dík mám to - už len študovať - aké máš skúsenosti s touto mašinkou? kúpili sme ju len teraz v pondelok a na skúšobnej jazde sa mi dost pozdávala aj napriek tomu, že mala natočených asi 105 000km
Vlado: mám jej mladšiu sestru, rok 2002, tiež 850. Kúpil som na jeseň, takže som spravil len nejakých 3tis. km, ale som spokojný. je to čistý univerzál, nikde nevyniká, ale nikde sa ani nestratí. Či už turistika, zákruty, alebo dochádzanie do práce. Navyše máš pridanú hodnotu spoľahlivosti a technické riešenia ktoré túto motorku oproti japonskej a inej konkurencii (aj novšej) posúvajú o dve triedy vyššie. Budeš spokojný
BMW R 850R je pro mě v prvé řadě krasavec a splněný sen z mládí, takže nebudu moc objektivní.
Pokud máš velké origo plexi a kufry tak je to báječná a pohodlná motorka na solo cestování. Ve dvou to taky jde, ale motor už nestíhá. Přední vidle ti umožní přibrzdit i v zatáčce pokud do ní vletíš moc rychle, takže to je i bezpečná motorka obzvlášť s ABS.
Plusy
-krása
-tradice a duše boxer motoru (tohle je prudce subjektivní)
-pohodlné sedlo
-pohodlný a bezpečný podvozek
-provoz nenáročný na údržbu(kardan)
-spotřeba kolem 5 litrů
-parádní brzdy
Mínusy
-problémové uložení zadního kola
-70 koníků ti brzo nebude stačit
-kritické otáčky motoru s vibracemi na 5st. kolem 100km/h
-úhel řidítek, pohodlnější je novější verze řidítek s ocelovou trubkou
-přístup k baterce
Pája