Kamarádi,kolegové myslel jsem si,že nebudu muset nikdy takhle psát,ale bohužel je to tady.Z neděle na pondělí byl odcizen z podzemních garážích v Bohnicích ulice Hnezdenská 767/2 v noci z 20 na 21.2.2011 Ktm duke 690.
Data:
Ktm 690 Duke r.v.2008 najeto 5600km,koupeno nové v Sette.Barva bílá/černá neškrábnutý stav nového mota.
Prosím dejte to vědět dále a kdyby jste někde o něm zaslechli prodej na díly apod, prosím informujte.Za nalezení mota odměna 20000kč.Byl to mazlík mého dobrého kamaráda člena zdejšího fora tak prosím zkuste pomoci.Ještě jednou dík.
tel.Petr-602613133
Bob-608160535
Bob přiložený následující obrázek:
to neni prvni moto z tech garazi... na cem bude P. jezdit na v lete na kaficko
---
no snad se najde...
Upravil hicks dne 22.02.2011 17:09
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ufffff....... I když mně každá taková zpráva vždycky řádně namíchne, tak jsem si přesto neuměl představit, jak mne nas*** když se to stane někomu, koho osobně znám....
No, budu držet palce a k tomu oči na šťopkách!
Maiali nel Fango!
Bob napsal:
...mě hlava nebere, jeho krásná GS1200 stála vedlo a nikdo si jí nevšiml...
Mám dojem, že takovýhle věci se kradou na objednávku a hned letí ven za hranice. Šmejdi si udělají soupis o čem kde vědí, případně fotodokumentaci, a potom si už jdou pro konkrétní věc najisto... A jestli někde vyčmuchají skulinku v zabezpečení, je zle. Jenom trochu upravenou dodávkou odvezeš odkudkoli cokoli... Zámek nezámek, alarm nealarm...
Myslím si, že podzemní garážový stání je pro chmatáky malina...
Upravil radosek dne 22.02.2011 19:27
Doprdele....Taky jsem to kdysi zažil ještě s Jawou.
Každopádně, pokud trvale parkovala v podzemních garážích tak byla jako v nabídce pro zloděje....
Pája
*pissed*
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
hustý, co se mi děje skoro doma :-( tfuj! kámoš tam parkuje Suzuki Intruder 1500 či co to má (mimochodem jediný čoprař, kterej za to umí neskutečně tahat), až se to doví, tak se asi po*ere ****i, islám a šárii na ně
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
ale tohle je Superduke... čorlej byl Duke...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.