Dobrý den přátelé,
Po projevených přání lidí tohoto webu a nebylo jich málo,,, tak jsem zařídil místo a termín jarního setkání na Šumavě ,abychom se mohli projet poklábosit a samozřejmě něco popít atd .
Setkání se bude konat 13.5 až 15.5 2011 ve velmi krásném autokempu Podroužek v malebném kraji Netolických rybníků a na pokraji Šumavských hvozdů.
Program bude následující v pátek příjezd pití pokec , v sobotu snídani a po klesnutí alkoholu se vydáme někam na výlet který zakončíme nějakým obědem a po navrácení se , opět volná zábava v podobě nějakých soutěží ať je trocha srandy atd,,,, . Jestli si někdo chce dělat co se mu zlíbí je to samozřejmě jeho věc může si jet kam chce!! .Pokud by měl někdo nějaké návrhy jak si to zlepšit muzika promítání apod. může to navrhnout uvidíme co se s tím dá dělat .
co se týká peněz tak opět bez jakéhokoliv vstupného každý si zaplatí to co prospí a vypije . kdo by chtěl spát v chatce není to problém akorát si sám zarezervuje u paní z kempu dispozici budou stránky .
jinak ceny za spaní 1 stan 1 moto 1 člověk 130kč -den, sám člověk 55kč viz ceník ,,
Dále bych poprosil každého kdo ví že přijede aby napsal jasně a stručně!! v odpovědích , že jede a pojede !! např 1 moto 2 lidi to kvůli počtu aby hostinská měla nějaké indície kolik čeho mít děkuji .
Jinak se těším na hezký víkend z dobrou partou lidí,, stráveném v pěkném a čistém prostředí BMW GS Zdar FIFA
na srázek na šumavu jsem se tuze těši a po předloňské přeháňce jsem čekal hezčí počasí ale bohužel tou dobou už budeme někde v řecku.tak třeba na přezrok
Snad nebude nějakej pracovní víkend,nebo cvičení...to neovlivnim.
Jinak se mnou ale počítej na 100%.
Upravil Kubrt dne 28.02.2011 19:13
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Chválim snahu ale možná bych přehodnotil termín 13.5 - 15.5.2011 Jizerky Krocan (jestli se nemýli) to vidim jako docela problém. Jinak nápad dobrej .http://rockway.eu/moto-zavody.html.
s termínem to není až tak jednoduché podle kempu je to jediný možný a pokud jde o krocana tak jsem koukal dřív něž jsem to tam dal, tak je zaplněn na 100% takže se s tím nedá nic dělat že se nezavděčím všem s tím se počítá hold realita
nějaká hraběnka se určitě najde
Upravil fifa dne 28.02.2011 19:21
když ho miluješ není co řešit
Chatky vypadaj fajnově...Kdo se mnou pujde do chaloupky?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Chatky vypadaj fajnově...Kdo se mnou pujde do chaloupky?
Jááá!
to jsem si mohl myslet
pokud ti to vadí budu ve stanu noo!!!!
já si stan brát asi nebudu... Pojedu tam rovnou z Tábora...
Ne ne, v květnu už normálně jezdim na mašině
Upravil Kubrt dne 28.02.2011 19:44
Tak pokud bude pracovní víkend nebo cvičení, tak bychom mohli přijet
jsi na to vyzrál,Ty "chytrý"...
Upravil Kubrt dne 28.02.2011 20:45
To Fifa minule som bol blizko a tešil som sa s kamaratom na sraz ale za Českima Budejovicama sme išli dom lebo sme boli premočeny.Dufam že to tento raz vijde.Zoberem aj kamarata na Varaderu.Dufam že to nebude nikomu vadit ak do toho nič zase nevleze