no dobrýýýýý,rákosky jedny ušatý
Ale třeba ta béžovo šedá není marná
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Proc se tak vztekate? Ta bunda pripomina BMW bundy asi tak jako vsechny moto bundy okolo, proste je to motobunda. A to ze maji na rameni znak BMW? No a? Clen zdejsiho fora vam tu prodava trika s kradenym logem BMW a taky se necertite.... Jo, ja zapomnel, on neni cinan, tak to pak smi kopirovat co chce...
mne se libi to "hunting jacket"... by mne zajimalo, jak je to napadlo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No konečně něco užitečného. Univrezální oblečení co bude ladit s KTM I BMW, ještě bych to vylepšil o loga na suchý zip a by se dali snadno přehodit jinak. Bůh ví kde se teď ty nové hardy šijou, RP2 byl pakistán. Tak třeba už tam bylo draho a přesunuli to dál na východ. Blbé je že za ty prodejní ceny u nás by to mohlo být z EU produkce.
Doma mám sluečník z EU produkce, krásná práce samé alu žádný plast. Pravda cena, že by se z čínských dala poskládat předzahrádka restaurace, ale mám ten pocit, že jsem poslal prachy výrobci v Evropě. U hadrů BMW jsem o ten pocit přišel když jsem mrknul do kaťat na visačky
Upravil vlada-adv dne 04.03.2011 09:09
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
Naopak. Cina zacina byt draha a tak se vyroby, kde nejsou pozadavky na vzdelani pracovniku presouvaji jinam. Za posledni rok se v Cine zdvojnasobila nejnizsi povolena mzda. Lvi podil na tom ma nejmenovana automobilka v Shenzhenu, ktera aby zamezila odchodu lidi, zacala navysovat mzdy. Druhym "co za to muze" je cinska vlada, ktera zacala masivne investovat do infrastruktury v odlehlejsich oblastech a tim dochazi k odlivu pracovni sily z rozvinutejsich oblasti a firmy to resi zvysenim mezd, aby si udrzeli pracovniky. Doby kdy hodina prace stala v cine deset centu jsou pryc....ach jo