Ahoj všichni.Mám chvilku 1100 gs a jelikož je s ní ještě hodně práce hodilo by se mi pár adres,kde nejčastěji kupujete díly.
Sháním čidlo abs zadního kola.Jo a ještě jsem se chtěl zeptat co může být za příčinu když mi při brždění drhne zadní kolo o brzdič.Orvalo i to čidlo abesa.Díky Serif.
Serif napsal:
Ahoj všichni.Mám chvilku 1100 gs a jelikož je s ní ještě hodně práce hodilo by se mi pár adres,kde nejčastěji kupujete díly.
Sháním čidlo abs zadního kola.Jo a ještě jsem se chtěl zeptat co může být za příčinu když mi při brždění drhne zadní kolo o brzdič.Orvalo i to čidlo abesa.Díky Serif.
Na to čidlo se zkus zeptat v Carservisu, mají tam spoustu různých dílů skladem.
To drhnutí s nima můžeš taky prokonzultovat. Nedrhne ti brzda?
spis bych se mrknul jestli je v poradku lozisko kola nebo tak neco, pokud by mu "jen" drhla brzda, tak by to podle myho nemohlo zpusobit urvani cidla na abs
R 1100 GS
Fila napsal:
spis bych se mrknul jestli je v poradku lozisko kola nebo tak neco, pokud by mu "jen" drhla brzda, tak by to podle myho nemohlo zpusobit urvani cidla na abs
On nepsal nic o tom, že by čidlo abs souviselo s tím drhnutím, ale je to možné, to je pravda...
EDIT: jsem slepej, psal to tam...
Upravil stepan dne 14.03.2011 15:28
Předchozí majitel říkal,že zadní ložisko měnil,ale guma je sjeta rovnoměrně jako že by to kolo mohlo být nějak nakřivo??? Drhne mi kolo v úrovni šroubů k přichycení kotouče o brzdič,který je tímto dost odřenej (orvanej).Tak nevím,jak by se dalo zkontrolovat a vylučovací metodou zjistit,co by to mohlo způsobovat.
Ivo Bohuslav měl podobný problém, už nevím co se povolilo, myslím že šroub držící kotouč a zničil mu mj. brzdič. Pokud jsou šrouby dotažené a přesto drhne po celém obvodu rovnoměrně cokoliv o brzdič, tipnul bych si na chybnou motáž po servisu kardanu
V pátek až budu doma tak to ještě pořádně prohlídnu.Ale při sundavání kola tam žádná (distanční) podložka nebyla,tak nevím?Ještě mě napadá,jestli to nemůže být brzdičem,že třeba tlačí při brždění jen z jedné strany a tím si přitahuje trochu kolo k sobě?No kdyby vás ještě něco napadlo budu rád.Zatím díkes..