Tohle se mi stalo taky, ale ja jsem mel zavadu na spinaci vepredu na brzde. Rozebral jsem ho a uvnitr je takovy plechovy perko meze dvema pliskama co to spina a na tom perku byla nalita kapicka pajky, takze to bylo porad spojeny. Stacilo to oskrabat a funguje jak ma
Ale jestli mas spinace v poradku tak to asi nebude ten problem.
No právě je to furt pod proudem.... nevím jestli nemůže blbnout něco na abs???
Jo "servisáku" žárovka je tam pořád stejně rvu někam radši jiný věci
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Jasný, dám se do nich, když ne půjdu dál... dík
Ještě jedena otázka..... zdaj se mi měkký přední brzdy....
(podobnou věc jsem zažil na 1200, když jsem měl zavzdušněnou ABS pumpu....) co by to m
ohlo být?
Jarda Dingo napsal:
(podobnou věc jsem zažil na 1200, když jsem měl zavzdušněnou ABS pumpu....) co by to m
ohlo být?
Teda Jardo,ty to máš nějaký roztentočkovaný,budu tě muset asi objednat k Antonínovi do Mega Big obrovsky velkého motoservisu v Oslavanech!
Hlavně jezdim.... detaily neřešim, když tak se přizpůsobím.... a jedu dál, ale když už mi ta technická zastavila, tak proč na tom zas něco neudělat
Jarda Dingo napsal:
ohlo být?
Teda Jardo,ty to máš nějaký roztentočkovaný,budu tě muset asi objednat k Antonínovi do Mega Big obrovsky velkého motoservisu v Oslavanech!
Kdyby dej mi kontakt google si s tím neporadil
No nevím, jak se dostat do předního mikrospínače.... jedna poloha 11 něco V... druhá poloha pořád ještě skoro 7V co s tím....
Technická je za mnou... nakonec mikrospínač zadní brzdy.... jen kousíček přiohnutá planžeta.... blbost.... a to jsem ho měl i v ruce, všim jsem si pozdě