Zdar chlapi, poradíte jaký mám koupit tankvak na svoji R1200 GS r.v. 04?
Díval jsem se na origoš ale ta cena je celkem vysoko, máte zkušenosti s něčím jiným? Jde mi o to aby to bylo přímo na tuto motoroku a nemusel jsem to tam nějak bastlit.
Lojzo dělá docela dobrý.Měl jsem na 650 a byl good.Teď mám na 12ku tašky do kufrů,taky od nich a celkem good a za super love. http://www.lojzo....dla-na-bmwServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
computer napsal:
Zdar chlapi, poradíte jaký mám koupit tankvak na svoji R1200 GS r.v. 04?
Díval jsem se na origoš ale ta cena je celkem vysoko, máte zkušenosti s něčím jiným? Jde mi o to aby to bylo přímo na tuto motoroku a nemusel jsem to tam nějak bastlit.
Předem díky za rady !
Za mě taky Lojzo. Mám na 1100 tankvak od nich a spokojenost. Poradí a cenově i užitně potěší. Kvalitu teprve testuji provozem
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Skus pozriet na tankvak od Swmotechu model GS - priamo na GS + Quicklock podkova na viečko nadrze, spicova kvalita, super to drzi a za 1 sekundu das dole aj hore, aj ked cena tiez nieje najlepsie ale oproti origos BMW asi priaznivejsia, pozri a uvidis, za mna
Mám Touratech a dobrý (skoro bych řekl výborný). Snadné odepínání při tankování, neškrábe nádrž (na Dakaru mi tanvak poškrábal "nádrž" až na plnič, při tom byl od stejného výrobce Kahedo, ale pro Wunderlich - velké zklamání )
Dá se k němu přikoupit skladná pláštěnka, je teleskopicky zvětšovací, dá se hodit na záda jako bágl - toto se Touratechu povedlo .
BMW GS = stroj na radost
Feroj: Ak mas na mysli tankvak od SWmotechu s Quicklockom, tak vobec nemaj obavy, mam presne tento model a nema sa coho obavat. Je to super vec a drzi to ako prikovane. ZA mna odporucam.
horac napsal:
Feroj: Ak mas na mysli tankvak od SWmotechu s Quicklockom, tak vobec nemaj obavy, mam presne tento model a nema sa coho obavat. Je to super vec a drzi to ako prikovane. ZA mna odporucam.
Mám namysli přesně ten, spíš řeším jetsli SW motech nebo jít do GS origoše . A Quicklock z toho důvodu zda se tím nepodře nádrž ... Nebo jinak co je praktičtější ????
Jestli to chceš projít všechno, tak tady je kompletní nabídka tankbagů co dodává Touratech na R1200GS. V nabídce je 15 typů.
Já osobně mám ten nejmenší Kahedo Day Trip, 055-1140 a velký typ na foťáky.
Nejprodávanější model je 055-1123 a podle mě nejlíp na té motorce vypadá černá verze 044-5803
Míváme skladem tak 5-6 typů, takže kdybys měl cestu, tak si to můžeš prohlédnout v reálu.
Všechny co přímo vyrábí Touratech (resp. Kahedo) se montují stejně - vpředu jsou dva háčky, které tam drží kousek sucháče i když je tankbag sundaný. Vzadu je sucháč pod sedlem na takém T plechu vpředu u nádrže. Nasadíš tankbag na ty háčky a přimáčkneš vzadu na sucháč a to je všechno. Otázka vteřiny. Adhezi dosahují speciální gumou vytvarovanou podle nádrže na spodní straně. Jak to na nádrž položíš, tak to fakt drží a neklouže díky té gumě. Každý jde nosit jako taška na rameni nebo jako batoh na zádech a všechny jsou vyráběné z teflonované cordury, která odpuzuje vodu a nenasákne.
Mapník se sundavací a má obdélníkový tvar, takže do něj fakt jde složit mapa. Kulaté slídy jsou k ničemu. Kapsičky jsou posunuté tak, aby do toho nenarážela houkačka. To "potěší" zejména s originálním BMW tankbagem, když na to člověk zapomene, zapne klíček a motorka začne houkat. Super třeba brzo ráno, když nechceš lidi kolem vzbudit..
TomasTT napsal:
Jestli to chceš projít všechno, tak tady je kompletní nabídka tankbagů co dodává Touratech na R1200GS. V nabídce je 15 typů.
Já osobně mám ten nejmenší Kahedo Day Trip, 055-1140 a velký typ na foťáky.
Nejprodávanější model je 055-1123 a podle mě nejlíp na té motorce vypadá černá verze 044-5803
Míváme skladem tak 5-6 typů, takže kdybys měl cestu, tak si to můžeš prohlédnout v reálu.
Všechny co přímo vyrábí Touratech (resp. Kahedo) se montují stejně - vpředu jsou dva háčky, které tam drží kousek sucháče i když je tankbag sundaný. Vzadu je sucháč pod sedlem na takém T plechu vpředu u nádrže. Nasadíš tankbag na ty háčky a přimáčkneš vzadu na sucháč a to je všechno. Otázka vteřiny. Adhezi dosahují speciální gumou vytvarovanou podle nádrže na spodní straně. Jak to na nádrž položíš, tak to fakt drží a neklouže díky té gumě. Každý jde nosit jako taška na rameni nebo jako batoh na zádech a všechny jsou vyráběné z teflonované cordury, která odpuzuje vodu a nenasákne.
Mapník se sundavací a má obdélníkový tvar, takže do něj fakt jde složit mapa. Kulaté slídy jsou k ničemu. Kapsičky jsou posunuté tak, aby do toho nenarážela houkačka. To "potěší" zejména s originálním BMW tankbagem, když na to člověk zapomene, zapne klíček a motorka začne houkat. Super třeba brzo ráno, když nechceš lidi kolem vzbudit..
feroj: dole jsou tři očka. Ty "kšíry" mají karabinky a zacvakneš je do toho jednoho očka na jedné straně a na druhé straně každou kšíru do samostatného očka. Tím vzniknou popruhy batohu. Blbě se to popisuje, zkusím někde najít fotku a bude to jasný. Ty kšíry tam nezůstávají, můžeš je uklidit do boční kapsy apod. A jsou délkově stavitelný. Když použiješ jen jednu, tak to bude jako taška přes rameno.
YouTube Video
Tady je fotka jednoho z těch dvou popruhů. No a prostě tam jsou očka zespoda:
---o---
[xxxx]
[xxxx]
o___o
Takže nahoře v očku budou dvě karabinky a dole po jedné. Jednoduchý.
Upravil TomasTT dne 11.03.2013 18:51
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tomáši, udrží se v ofroudu? Ten Lojzáckej jsem musel mít připoutanej dvěma gumicuky z každý strany a stejně sjížděl do strany. A to opravdu na polnačkách, nemluvím o ničem těžkým. Uvnitř nějaká konzerva, pití, pláštěnka...
buboGS napsal:
Mám Touratech a dobrý (skoro bych řekl výborný). Snadné odepínání při tankování, neškrábe nádrž (na Dakaru mi tanvak poškrábal "nádrž" až na plnič, při tom byl od stejného výrobce Kahedo, ale pro Wunderlich - velké zklamání )
Dá se k němu přikoupit skladná pláštěnka, je teleskopicky zvětšovací, dá se hodit na záda jako bágl - toto se Touratechu povedlo .
klapoun napsal:
Tomáši, udrží se v ofroudu? Ten Lojzáckej jsem musel mít připoutanej dvěma gumicuky z každý strany a stejně sjížděl do strany. A to opravdu na polnačkách, nemluvím o ničem těžkým. Uvnitř nějaká konzerva, pití, pláštěnka...
Láďo, na 1200GS jo tam se udrží perfektně ale na 800GS k tomu dávají pomocný kurty do strany (pro ježdění offroad).
Je to daný plochou a tvarem nádrže. Ten hrb co tam má 1200GS je bezvadný, drží to na něm a nemá kam utéct. Taky plocha sucháče u sedla je větší.
Oba bráchové Mothejlové to měli v Maroku a tady máš fotku, kde je vidět, že tankvak drží na motorce i v offroadu. Uvnitř byly dva velký foťáky, kamera a mrak náhradních baterek. Pokud ovšem tohle považuješ za dostatečný offroad...
Pochopitelně že ti nezaručím, že když pošleš motorku do lesa, tak že tankvak nějaká větev nestrhne resp. nevyškubne ten sucháč ale musela by to být celkem velká síla.