Nemáte někdo zkušenost s "vyklápěčkama" od HJC? Koukal jsem, že se dělají dva druhy:
CL-MAX: materiál ABS
FS-MAX: Materiál skořepiny: kevlar/sklolaminát
Je mi jasné, že ta kevlar/sklo... je podstatně bezpečnější (momentálně mám itegrálku od AGV stejné technologie) Zajímá mě osobní zkušenost někoho z Vás!
Čeká mě nákup 2ks těchto přileb i pro manželku (chceme to sjednotit). smiley
BMW R1150GS - KTM 250 - kočárek...
www.X-treme.cz
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Zdar Speedy, nevím jak je HJC kvalitní značka, ale zkus se podívat na http://www.louis...._gr=204700 nebo na http://www.polo-m...ils.0.html
maj tam Schubrtky Concept za velice dobrou cenu. Já jsem jí kupoval na podzim a s předchozí přilbou je to nesrovnatelný(předtím jsem měl AIROH) a hlavně schubrtka je stylová
Pepa BMW R80GS
Díky moc za info, ale přeci jenom by mě zajímala ta přilba HJC... i když samozřejmně proti schubrtce nic nemám, ale nemám šanci se do němec mrknout a vyzkoušet jí, protože máme "mimčo". Ale ta cena je SUPER... No a ta stylovost no nevím to zase jako moc nemusím
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Ahoj Speedy,
mám HJC FG 14, tzn. materiál spektra karbon-kevlar a můžu jen chválit...
Sice jsem v ní najel málo, ale sedí skvěle, nemám nic, co bych jí vytknul.
Není to sice vyklápěčka, nicméně zpracování má HJC dobré...
Momentálně ji chci prodat, ale jen kvůli barvě, protože chci jednobarevnou a to černou matnou,zase od HJC...
Takže kdyby někdo chtěl, je na prodej, vel.S, FG-14 Catch me, stříbrnošedá...
KTM 1190 Adventure R
[quote]SPEEDY napsal:
Nemáte někdo zkušenost s "vyklápěčkama" od HJC? Koukal jsem, že se dělají dva druhy:
CL-MAX: materiál ABS
FS-MAX: Materiál skořepiny: kevlar/sklolaminát
Manželka má vyklápěčku HJC SY-MAX. A je s ní moc spokojená. Přijde mi zpracováním rozhodně lepší než Airoh. Jen jí do ní víc fouká,než do mojí Schubertky. Když mám zapnutej interkom,tak mám výfuk v přímém přenosu...
Můžu doporučit. Jsou to dobrý helmy,ale zase co člověk,to názor. Jako s Schubertkou.
měl sem možnost před koupí zkusit myslým označení SY max cena cca 6500 no a po cca 3 km jízdě sem ji spoděkováním vrátil a s radostí si nasadil svou starou COX monoK - což je vlastně starý cab J1 no asi jako když sedneš z traboša do feldy no ještě sem zkusil uvex GT za 8800 bohužel jejich číslování hrůza kopil sem M je moooc velká ale ani do ní nefoukne jen trochu hučí ted mám concept a spokojen - z feldy do passata ))