pozor strakonicka dalnice smerem do Prahy... tesne pred Cukrakem pravy pruh -- nekolik km dlouha mastnota... smer do Prahy.
Odhadem nekolik desitek nebo stovek litru bud nafty, nebo oleje.
Ve dne to uvidite.. pozor na MOKRO!! A NOC!
---
mnozsti je na rozbiti si dr*** zcela s prehledem.. misty i louze. Sileny!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
OLEJ/NAFTA jak v leve, tak PRAVE CASTI MYHO PRUHU.
jeste, ze se daj ty zatacky vykruzovat uprostred
ty lidi jsou FAKT MAGORI.
a divte se, ze nechci jezdit v desti.
17 cm
Pertla napsal:
Hixi! Bohamária ... na jaře založ vlákno že passo strakonická je štěrk a jsme tu jak na m.cz ..
Štěrk a písek se dá z jara předpokládat.Olej a naftu nepředpokládá nikdo.Jeden náš kolega rozstřelil 1200 v Turecku na oleji v zatáčce.Nikdo ho nevaroval.Řekl bych,že je dobré za čerstva na takové věci upozornit.Pravda je,že ne každý to může ocenit.
Pertla napsal:
Hixi! Bohamária ... na jaře založ vlákno že passo strakonická je štěrk a jsme tu jak na m.cz ..
Štěrk a písek se dá z jara předpokládat.Olej a naftu nepředpokládá nikdo.Jeden náš kolega rozstřelil 1200 v Turecku na oleji v zatáčce.Nikdo ho nevaroval.Řekl bych,že je dobré za čerstva na takové věci upozornit.Pravda je,že ne každý to může ocenit.
mne slo hlavne o tu fakt uchylnou kombinaci 2 dlouhejch olejoanakond v zatackach PO STRANACH PRUHU
sem se fakt pobavil. Uz bejva snad jen aby vy...cal olej z nejakyho nizko leticiho boeingu a dostal jsem to jako presnej zasah na predni kolo.
Bejt tam mokro, tak dost mozna lezim.. protoze minimalne po jednom bych proste JEL.
Upravil hicks dne 11.09.2013 23:01
17 cm
Když narazíš na takové nebezpečí na silnici tak volej hasiče, ty se o to postarají. Prostě zastav zavolej 112 popiš místo kde to je a velikost a do 20min se začne na odstraňování pracovat. Samozřejmě se musí jednat o větší fleky a hlavně pomůžeš všem co pojedou stejným směrem a nebudou mít takový postřeh jako Ty.
Milda napsal:
Když narazíš na takové nebezpečí na silnici tak volej hasiče, ty se o to postarají. Prostě zastav zavolej 112 popiš místo kde to je a velikost a do 20min se začne na odstraňování pracovat. Samozřejmě se musí jednat o větší fleky a hlavně pomůžeš všem co pojedou stejným směrem a nebudou mít takový postřeh jako Ty.
volam pravidelne policajty.
ale letos uz jsem je volal asi 3x a naposledy byli DOST neprijemny
zkusim hasice.
17 cm
zkusim hasice.
Jestli jsou příjemní a nebo ne, na to kašli. Je to jejich práce a jsou za to placení, což bych jim v případě nějakého podobného náznaku rázně připomenul včetně toho, že je hovor zaznamenáván. Minimálně mají povinnost informaci předat. A kdo jiný, než fízlové by měl zajistit případné označení překážky v provozu, i kdyby si tam měl nějakej stoupnout a místo buzerace opravdu pomáhat a chránit.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
přesně jak píše Medik, naposledy jsem je volal, když na R10 ve směru na Prahu za MB nějakej rozumnej zemědělec nastavil zavlažovíání tak, že kropil oba pruhy na silnici a pole nikoli, auta brzdili, čuměli, prostě dobrý místo na ťukec
nic nenamátali, jen sdělilim, že zajistí a nebyl problém ;o), což si takto představuji www.jantruhlar.cz
Hasiči 100% fungují prostě rozumně říct , že je to nebezpečné a není problém. Přijedou podívají se a když je to nad jejich síly a mají málo prostředků tak si zavolají správu údržbu silnic a ty to dořeší. Samozřejmostí je že operáci na místo posílají PČR na řízení dopravy.
zkusim hasice.
Jestli jsou příjemní a nebo ne, na to kašli. Je to jejich práce a jsou za to placení, což bych jim v případě nějakého podobného náznaku rázně připomenul včetně toho, že je hovor zaznamenáván. Minimálně mají povinnost informaci předat. A kdo jiný, než fízlové by měl zajistit případné označení překážky v provozu, i kdyby si tam měl nějakej stoupnout a místo buzerace opravdu pomáhat a chránit.
ja se obavam, jestli nemaji nekde POCET volani z myho telefonu na tisnove linky.
volam pomerne casto.. ale co mam k-rva delat, kdyz najeho 50 tisic za rok a o to pomerove vic pruseru, bouracek, lezicich vejfuku a kok uprostred dalnice, pobihajicich koni, vidim?
17 cm
Honza_BMW_VW napsal:
přesně jak píše Medik, naposledy jsem je volal, když na R10 ve směru na Prahu za MB nějakej rozumnej zemědělec nastavil zavlažovíání tak, že kropil oba pruhy na silnici a pole nikoli, auta brzdili, čuměli, prostě dobrý místo na ťukec
nic nenamátali, jen sdělilim, že zajistí a nebyl problém ;o), což si takto představuji
no na mne byl naposledy ten policajt do telefonu FEST neprijemnej.
17 cm
Přivaděč od Klatov na Plzeň, minimálně od sjezdu z D5 až na kruháč na Borských Polích v Plzni celý levý pruh komplet mastnota. Hraje to tam barvama jak na diskotéce...