Tímto bych Vás rád pozval na společné posezení do krásného prostredí Bílych Karpat.Vše by se melo uskutečnit na horské chate Arnika v 17,18,19. 6. 2011. Toto je zatím predbežný termín není problém se domluvit na jiném datumu. Mají me poslat ješte dnes všechny volné výkendy.Tak záleží na tom jak se dohodnem. Hlavne je to zhruba ve stredu našich dvou republik Ceska a Slovenska,takze Slováci doufám že prijedete taky Bude to i se sobotní vyjiždkou na Velkou Javorinu a pak do Cachtic na tu znamou zriceninu Cachtické paní.Takze piste kdo ma zajem a jestli vy hovuje termín.Ubytování je bud v chatkach,apartmanech nebo stanech ceny uhádam nemelo by to byt drahe.Všechno ješte upresnim a hodím sem i s programem. tady je odkaz na tu chatu http://www.horska...arnika.cz/ Teším se na Vás XlJanek Tak datum je pevny od 17-19.6.2011 Jsem tady z dalšími informacemi.Cena lužka je všude stejná jak na chatkách tak apartmánech 200kč.na noc. Za stan 100kč na noc. Poplatek obci je 12kč za den na osobu. Vsechny chatky a apartmány maji sociální zarízení wc a sprchu. Výce informací a rezervace u paní Martiny Hanákové na tel.čísle +420 775 360 822 heslo Moto sraz. Začátek akce bych volil tak kolem 16té až17té hodiny v pátek. kdo prijede driv nic se nedeje já tam budu už od rána varit guláš v kotli tak ti co dorazí mezi prvnímy mají GULAS ZDARMA,asi prvních 15-20. Program-večer táborák +opékání špekáčku možná bude i kytara. Nebo kdo bude chtít muže chlastat v hospode. Sobota vyjíždka dohromady asi 100km Velká Javorina a Cachtice.takovy myslym si ze dost zajimavý okruh.Potom zase táborák,spev a tanec atd... Takže na brzkou shledanou. Kdyby mel nekdo nejaké dotazy klidne se ptejte,pište. GPS souradnice: 48°56.598"N
17°48.210"E Kdo se nebojí muže prespat i na zrícenine hradu Cachtice Souradnice GPS uz jsem upravil. Telefon na me je:+420776132408.
xljanek přiložený následující obrázek:
17-19.6.2011 sraz BMWGS na Moravsko Slovenské hranici
Přidané 17.05.2011 13:12
Jen teda jestli ti do toho muzu malicko kecat, stanov pevny termin, ktery se pokud mozno nekryje se zajimavou akci (jako treba ted... sraz Sumava, Pardaluv krocan a TT Travel event).
Kdo bude moct, prijede, kdo ne, neprijede. Stejne nikdy nevyjdes vstric vsem, tak to neres.
Ja kdyz delal prvni sraz, dal jsem na vyber 3 terminy a jen jsme se mesic dohadovali. To jen tak na okraj.
A jeste je dobry vzdycky termin probrat s Vevisem a Fifou, ty delaji nejvic srazu, tak aby ty nase setkani mely hlavu a patu a byly rozlozeny po celym roce. Ja byl se setkanim prvni vlastovka, ale od ty doby toho je tolik, ze to dal neresim. Ale polepsim se
Upravil Alda dne 17.05.2011 13:13
Přidané 17.05.2011 14:01
Dobry napadPokud do toho nic nevleze,urcite bychom se zucastnily.Za me termin vyhovuje.A souhlas s kolegou. Dej pevny termin. Jinak nic nedomluvis. Take z vlastni zkusenosti.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Přidané 17.05.2011 20:57
Tak na červen bohužel nemůžu nic slíbit takže se omlouvám ale asi nedorazím.Ale kdyby to přeci jen vyšlo tak vás všechny rád uvidím.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Přidané 18.05.2011 09:22
kuna, mám to za rohem....zkusím se dostavit aspoň na skok...
mimochodem super nápad!
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven