stejně jako v uplynulých letech, bude i letos na BMW Moto Festu jedinečná, neopakovatelná, unikátní, náročná, no prostě skvělá offrodová vyjížďka.
Trasa měří 122 km a na své si určitě přijdou milovníci terénních sjezdů, výjezdů, brodů, blátivých i prašných cest a i trochu toho asfaltu bude (přes Slapskou přehradu jsem to offroadově nanašel).
Ahoj Paji, rád bych se zúčastnil vyjížďky a dal si na srazu klobásku, ale ...
1. Živohošť mám za barákem, spát tam nebudu, takže vstupné na sraz je pro mě takto dost vysoké. Jde se zúčastnit i bez něj nebo s nějakou jeho redukcí?
2. Své 12GS jsem slíbil, že v offu jí již trápit nebudu. Byla by připustitelná drzost na vyjížďku BMW festu přijet na KTM690?
dokturek napsal:
...1. Jde se zúčastnit i bez něj nebo s nějakou jeho redukcí?
...2. Byla by připustitelná drzost na vyjížďku BMW festu přijet na KTM690?
Add 1.:
Na tohle teď nedokážu odpovědět, Kontaktoval jsem kvůli tomu organizátory Moto Festu a zatím nemám odpověď. Osobě předpokládám, že vyjížďka bude určena pro registrované účastníky Moto Festu. Stejně jako je to se silniční vyjížďkou. V každém případě ale ještě otázku jednoznačně zodpovím, jakmile mi přijde reakce od organizátorů Moto Festu. Já mám na starost "jen" offroadovou vyjížďku a něco večer.
Add 2.:
Nevidím v tom žádný problém. V terénu je to hlavně o packách a ne o logu na motorce. Pro tuto vyjížďku stanovím ale minimální objem válce (válců) 600 ccm.
Upravil Paji dne 31.05.2011 23:06
Situace je taková, že offroadovou vyjížďka na BMW Moto Festu je předně a přednostně určena pro účastníky této dvoudenní akce.
Pokud z řad účastníků této akce se nesejde dostatečný počet offroaduchtivích, pak budu samozřejmě rád, když přijedeš a pojedeš s námi.
Pokud ale bude o offroadovou vyjížďku větší zájem z řad účastníků akce, pak budou mít oni přednost. Max. počet na vyjížďku je tak 12. A fakt netuším, kolik se nás tam sejde.