Ahoj,
od roku 2002 jsem vlastnil Hondu CBR 954RR, nyni jsem presedlal na BMW R 1200GSA, zajimalo by me, zdali muzete doporucit kde je dobre servisovat me nove (pro me nove, ale jinak je to rocnik 2005) moto, ziju na severu, okres Liberec, ale za dobrym servisem si rad zajedu. Jeste jednu otazku - kolik si mam na poradny servis pripravit.
mel jsem hondu koupenou (novou)u vas v Li. kdyz presel po zaruce jinam ,tak jsem se nestacil divit ,v Liberci ojebali co se dalo.a to se pan K. dusoval jak super servis nemaji.urcite bych jel za hranice.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Emile víš,že neumíš kváknout německy,zavolej a já ti servis domluvím přez kopec,budeš sedět pít kafe a adventura dostane svou inspekci,ty si prohlédneš new báwa
Zkus se podívat i do Polska, jestli nemáš poblíž hranic nějaké zastoupení BMW. Já jezdím do Bielsko-Biala a naprostá spokojenost. A cenově jsou taky úplně jinde, než u nás, nebo v raichu.
jezdím taky do Bielsko Biale, maximální ochota a cena se odvíjí vždy od velikosti servisu podle počtu km, ale běžný "malý" servis mám do 4000 Kč, velký cca okolo 6500,-
Tady mám velice dobré zkušenosti já i brácha, ale s Yamahou. S BMW začali, tuším, vloni: http://www.bmwgs....rowstart=0
Jezdím tam od Tanvaldu a nelituju!
Čest (a) buch, Old K.