cau, mam na bokach svarovany nytovany hranaty... a topcase nytovanej... mam s nema tak max 200km, takze ti nepovim, ale jevi se mi dobre... uvidime, ale myslim, ze to roman dela celkem poctive, a kdyz je problem tak vyjde vstric...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Mám jen boční a jsou v pohodě, neteče do nich takže spokojenost. Akorát mám strach, jedem s klukama do Rakous a Rakušáci jsou prudiči na nehomologovaný věci, ale snad to bude v poho.
byl jsem u Romana před dvěma týdny, kamarád si u něj nechával dělat kufry a nosič na Caponorda...kufry vypadají pěkně, ale pro mne mají jenden zásadní nedostatek - jsou příliš masivní, jak kufry, tak nosič...v případě i menšího pádu jde věškerá energie přímo do motorky, kufry a rám podle toho co jsem viděl nejspíš nepovolí...dle mého by to chtělo na nosiči v některém bodě udělat úmyslné zeslabení, v podstatě řízená deformace
Nesrovnatelne kvalitnejsi jsou kufry co prodava Cyril. Ty od Huskyho jsou z takovyho maslo plechu, BErezaGRym jsou z lepsi slitiny. Cena je myslim podobna, snad BEGR je trochu drazsi.
Mel jsem svarovanej BigHusky top-case a BEGR kufr na ctyrkolku, tak vim co porovnavam. Tim nechci rict ze jsou spatny. Jen BEGR jsou technicky (materialove i provedenim) tak o dve tridy vejs...
proč jsou na topcasu ty ladičky z yamahy?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Hovez napsal:
Nesrovnatelne kvalitnejsi jsou kufry co prodava Cyril. Ty od Huskyho jsou z takovyho maslo plechu, BErezaGRym jsou z lepsi slitiny. Cena je myslim podobna, snad BEGR je trochu drazsi.
Mel jsem svarovanej BigHusky top-case a BEGR kufr na ctyrkolku, tak vim co porovnavam. Tim nechci rict ze jsou spatny. Jen BEGR jsou technicky (materialove i provedenim) tak o dve tridy vejs...
zalezi na variante svarovaneho kufru, ja delam poctive a pevne kufry :-)
u svarovanych jsou dve modifikace, s normalni hranou a svarenou hranou. vse jde videt na www.bighusky.cz