Nestalo se nekomu, ze motorka (G650Xchall) nechtela nastartovat - starter toci, ale proste jako by to nedalo jiskru ci nesel benzin.
Treba vyjedu z garaze, chcipnu ji protoze jdu jeste neco vyridit, za 20min k ni dojdu a uz nechytne. Po 30-60min se umoudri a zniceho nic chytne jakoby se nic nedelo. Stalo se mi to uz u ni 2x.
3/6 Marines SEMPER FI
Mě jen někdy, opravu výjimečně, chcípala sama. Tak do minuty od nastartování, pokud už předtím byla trochu teplá (většinou v létě, když jsem přijel do práce, nechal ji tak hodinu stát na sluníčku a pak zase vyrazil, tak vždycky chcípla na tý stejný, druhý křižovatce, pokud jsem to včas nezachytil a trochu nezaroštoval), ale chytla hned, většinou jsem jí nahodil ještě před zastavením.Pak už to bylo v poho a nikdy se to nezhoršilo, takže jsem to neřešil. Jinak na problém co popisuješ si pamatuju ze zahrančních fór, ale už nevím, čím to nakonec bylo. Zkusím se Ti podívat, ale neslibuju, že se mi to povede. Vím taky, že býval problém s budíkama, ale jestli to mělo souvislost.... Zkusím se juknout.
Maiali nel Fango!
Filtr a svicka se mi zda ne moc pravdepodobna, protoze nejsou tak stare a nemaji tolik nalitano.
Dela to zastudena. To ze sem tam chcipne po nastartovani vim > je to hold "vyrobni vada" Xchall. Dela to nejake cidlo ktere se musi casteji cistit.
Pokud je to opravdu budikem, tak to vzniklo pro predelani TT Rally masky a dani budiku nahoru > kabely jsou trochu nasponovanejsi > pres zimu je chci predelat a prodlouzit, ale ted na to neni cas
3/6 Marines SEMPER FI
Ahoj,
vim, ze vyhrabavam davno mrtvy vlakno... ale neresil nekdo problem s teplym startem a nasledne nenechal udelat servisni zasah dle servisniho bulletinu #1100312(015) ?
Viz linkhttp://www.graves...tstart.pdf
Vyrobce tu svolavacku ukoncil v roce 2013, tak zvazuju, zda do toho jit za svoje...
Diky,
M.