Ahoj všem, řeším vyhřívání sedla, poraďte někdo tip na regulátor co by šel připevnit v okolí sedla, nebo na řidítka. Myslím podobný jako pro gripy, ale 2x. Samozřejmě je možnost koupit dvoje gripy, nebo vyrobit regulaci, ale nenapadne vás nějaké tak jednoduché řešení, jako koupě hotové krabičky? Máte to někdo taky?
Servisak, tohle je top řešení, za určitý obnos. Občas se svezu ofroad a asi by mi toho sedla bylo líto, navíc myslím že je i levnější řešení. Např. toto http://www.htcar....v/d-70287/ Jak píše 100bubu, za pár kaček hodně muziky. Koupil jsem to od htcaru z odkazu, zbývá dodělat jenom regulaci. Taková krabička jako mají Sargenti, to by bylo..
Jede to na stejném principu, není tam bimetal, ale přerušovač. Musí to spolu šlapat. Nevíš co za to?
S tím sedlem máš recht, jen to pak off nemůže přijít během on vyjížďky. Teda může, ale někde bude kompromis
Prosímtě stojí to okoo 2000 nevím to přesně platil jsem to najednou i se sedlama...
Upravil servisak dne 14.11.2011 15:55
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Scofield napsal:
Servisáku a můžeš nám říct,jak dlouho si na ty sedla čekal než si je dostal?
Jinak jednomu vejrovi jsem dával takovou vyhřívanou podložku ze sedačky VW a ten si nechal přešít sedla a aplikovat tam...panečku,to je mazec,topí to líp jak origo a má to ZADARMO....
Možná bych ještě jednu sedu těch vyhřívacích dek vyštrachal......
Mužu to říct DLOUHO...
A ty deky do autosedadel máš i s ovladačem??? Nebo jen deku..
Scofield napsal:
Dlouho je širokej pojem....Tos nemohl napsat sedm měsíců?
Ty deky mám buď dvě nebo čtyři s tím,že to je vždy sedák a opěradlo a ovladač bych asi taky vyštrachal,jen nevím,jestli by to bylo na venkovní použití.....Je to taková klasická kolíbka co je u VW,audi,škoda na sedačky.....asi nic vodotěsnýho,ale do jiného auta to jde!
Kecáš 7 néé jen 6
Já bych si to dal do T5
Upravil servisak dne 14.11.2011 16:04
Chci si teď nechat přešít sedadla v DDT a uvažuji taky o vyhřívání. Ve škodováckém servisu mi nabídli doplňkový vyhřívaný potah na sedadlo. Má to 3 topné sekce, 1x sedák a 2x opěradlo. Mělo by to vyjít na dvě sedadla a jeden díl by mohl zůstat jako náhradní. Zapojuje se to do zásuvky na zapalovač. Regulace je tam 0,I a II.Přemýšlím,že bych koupil v GM-elektronic nějaký vodotěsný dvojpólový přepínač (spíš dva na každé sedadlo jeden) a tento potah.Cena vychází kolem 600 Kč.
12gsa napsal:
Ahoj všem, řeším vyhřívání sedla, poraďte někdo tip na regulátor co by šel připevnit v okolí sedla, nebo na řidítka. Myslím podobný jako pro gripy, ale 2x. Samozřejmě je možnost koupit dvoje gripy, nebo vyrobit regulaci, ale nenapadne vás nějaké tak jednoduché řešení, jako koupě hotové krabičky? Máte to někdo taky?
Jednoduché řešení je koupit to od TT případně sehnat PWM (pulsni) regulátor jinde. Problém je, že potřebuješ parametry co nejsou zrovna moc běžné. Drtivá většina jich bude vypadat takhle http://www.led-re...product=42. Což je na nic. Takže druhá nejjednoduší cesta je si to udělat sám. Součástky jsou tak za kilo a zbyde vyřešit krabičku a aby to přežilo hrubé zacházení.
PavelDR napsal:
Chci si teď nechat přešít sedadla v DDT a uvažuji taky o vyhřívání. Ve škodováckém servisu mi nabídli doplňkový vyhřívaný potah na sedadlo. Má to 3 topné sekce, 1x sedák a 2x opěradlo. Mělo by to vyjít na dvě sedadla a jeden díl by mohl zůstat jako náhradní. Zapojuje se to do zásuvky na zapalovač. Regulace je tam 0,I a II.Přemýšlím,že bych koupil v GM-elektronic nějaký vodotěsný dvojpólový přepínač (spíš dva na každé sedadlo jeden) a tento potah.Cena vychází kolem 600 Kč.
Mám podobný plán... V DDT to dokáží naaplikovat - máš to prověřené?
BMW GS = stroj na radost
PavelDR napsal:
Mám podobný plán... V DDT to dokáží naaplikovat - máš to prověřené?
Přímo v DDT jsem to nezjišťoval,ale někdo tu psal,že mu to tam dělali.
Scofield napsal:
Servisáku a můžeš nám říct,jak dlouho si na ty sedla čekal než si je dostal?
Jinak jednomu vejrovi jsem dával takovou vyhřívanou podložku ze sedačky VW a ten si nechal přešít sedla a aplikovat tam...panečku,to je mazec,topí to líp jak origo a má to ZADARMO....
Možná bych ještě jednu sedu těch vyhřívacích dek vyštrachal......
Čekal jsem jestli se ozveš.Vyštrachal bys teda něco co vydrží déle než jednu sezonu?
12gsa napsal:
Jednoduché řešení je koupit to od TT případně sehnat PWM (pulsni) regulátor jinde. Problém je, že potřebuješ parametry co nejsou zrovna moc běžné. Drtivá většina jich bude vypadat takhle http://www.led-re...product=42. Což je na nic. Takže druhá nejjednoduší cesta je si to udělat sám. Součástky jsou tak za kilo a zbyde vyřešit krabičku a aby to přežilo hrubé zacházení.