Jsem čerstvý majitel GS 1100, chtěl jsem se zeptat,zda vaše motorky mají vibrace v nízkých otáčkách,kolem 2 tis při přidání plynu.U mě při přidání se motorka doslova rozklepe,ale plynule zrychlí, nevím, jestli je to normální, nebo je potřeba seřídit synchronizaci.
Upravil pale dne 24.04.2008 14:13
je treba si uvedomit ze bmw boxer bez ohladu na model bude je a vzdy bude motorka ktora vibruje..
len teraz neviem ci si nahodou nemylis vibracie s tym ze motorka protestuje cukanim a rozdrncanim lebo motor je podtoceny.. ked ju mas pri 3-4 tisic otackach tak este sa ti zda ze vibruje?
pale napsal:
Jsem čerstvý majitel GS 1100, chtěl jsem se zeptat,zda vaše motorky mají vibrace v nízkých otáčkách,kolem 2 tis při přidání plynu.U mě při přidání se motorka doslova rozklepe,ale plynule zrychlí, nevím, jestli je to normální, nebo je potřeba seřídit synchronizaci.
Záleží taky na tom, z čeho jsi přesedlal - u BMW ti ze začátku přijde fůra věcí divnejch a zbytečně nad nimi budeš špekulovat. Možná je to úplně normální a jen nejseš zvyklej.
Určitě by to chtělo, aby to projel někdo, kdo R 1100 nebo 1150 GS má nebo na něm jezdil a řekl ti svůj názor - potom popřípadě zkontrolovat synchronizaci a nastavení potenciometru. Když napíšeš odkud jsi, tak se ti třeba někdo z fóra, kdo bydlí poblíž tebe ozve, projede se na tom, vyřkne verdikt a třeba poradí co a jak.
pale napsal:
Dneska jsem se stavoval u Servisáka.Všim si ,že tam ty ucpávky nemám,tak je rychle vyrobil.Dík jede to líp.Bude revanž.Třeba něco ze zahrádky nebo chlívkuKdyž je hlad,je i husa dobrá.