Ahoj, chlapi mám problém s vlněním motorky. Za jízdy ne, ale když jedu po zadním a spadnu zpět na silnici, nebo prostě při skoku, motorka se rozvlní, ale ukrutně. Mám i dost oskákanou přední gumu, takovou hranatou. Napadá mne že je asi něco s vidlema. Tak se chci zeptat jestli se i tady nějak udržujou vidlice jako je to u normálních. Výměna oleje nebo tak něco? mám najeto 30000 a žádnej servis jsem na nich nedělal. Díky za rady
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Na 1200 se servis dělá jen na tlumiči vydle je jen trubka v trubce která vede kolo na nic se vymění jen nahoře gufero a občas olej.. A po zadním nejezdím a přední gumu mam oskákanou taky je to konsrukcí a jedna z vlastnost telelevlu na BMW
Upravil servisak dne 15.01.2012 11:56
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Mě Servisák vidle servisoval jen kvuli netěsnosti gufera... Když už jsmeto měli rozhozený,tak jsme rovnou vyměnili i olej...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kdyz jsem motorku koupil, byla oskakana zadni guma. Pritvrdil jsem vraceni zadniho tlumice a dobry, proste to odskakovalo moc rychle.
U predku to asi stelovat nejde nebo?
Novej - sice to nemusí být tvůj případ, ale někdy to vlnění a nestabilitu v zatáčkách + divné ojetí přední gumy dělá ohnutá oska teleleveru (špatně opravená "bouračka na předek" ).
Upravil Tonda dne 15.01.2012 01:08
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...