basto napsal:
husty bez znaku bmw sem ho koupil za 65kc
no mě to přijde celkem teda normální....za 65kč bez potisku potom nechat udělat potisky,zohlednit investici,svůj nápad,cenu originálu a přijde mi to normální...myslím že to pořád dělá pro to aby se uživil.....
nevím teda čim se živíš jestli charitou..?
Nechci zase rozjíždět dohady,ale kde ti dneska kdo dá co zadarmo´...
Tak ono taky záleží, z jakýho je to materiálu ne ?
Taky nebudete kritizovat Gore_Texovou bundu, že je drahá, protože na tržnici maj bundu za 3kila
jardajerman@seznam.cz
Uz mam cepici BMW za par kacek a hojne ji pouzivam na bezkach.Je paradni.Kdybych nemel ten satek doma 3x (akce za frtany za kapitana Morgana ), tak klido vemu i tento doplnek.
I pád na hubu je pohyb kupředu
basto napsal:
no mě to přijde celkem teda normální....za 65kč bez potisku potom nechat udělat potisky,zohlednit investici,svůj nápad,cenu originálu a přijde mi to normální...myslím že to pořád dělá pro to aby se uživil.....
ja se nedivim ze to neni za 65,-kc.. preci jen se musi odvadet za autorska prava na znak bmw a proto je to drazsi.. ;-)
JardaFGS napsal:
Tak ono taky záleží, z jakýho je to materiálu ne ?
Taky nebudete kritizovat Gore_Texovou bundu, že je drahá, protože na tržnici maj bundu za 3kila
Za prvé musím říct že se mi to drahé nezdáAle rád bych věděl co to je polyesterový úpletZajímalo by mne jak to bude příjemné na krku ve vysokých teplotách.
basto napsal:
Nebude to tak horký s těmi náklady a ,,nouhau",podobně jak s kšandama ,s potiskem plamenů a s lebkou za 450,čisté černé jinak stejné jsem koupil za 200kč. v té velkovýrobě někde v číně ty náklady nebudou zase tak žhavý spíš překupníci maj min.100% marži. Ale proti gustu žádnej dišputát .
Krásný věci, cena myslím O.K. Určitě to udělá radost.
Bohužel jsem fanda jiný značky, i když jezdím na BMW.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Emilio Alzamora napsal:
Pardále,beru jeden tubus a k tomu na zkoušku jedny ponožtičky(číslo kolem 42) s logem BMW!Chci deset procent slevu(množstevní) a pak uvidíme co bude dál.....
PM doladíme zbytek,v tom tvém krámku se nevyznám,je tam hodně čísel a všeho a já se toho bojím.....
Nevím mě ta cena příjde na dnešní dobu za hubičku up když jdu za mamkou do sportu kde prodává a vidím co stojej hadry šátky kukly tam tak toto je orpavdu zadarmo.. mě se to líbí moc jen nevím zda bych to využil spíš jak