Ahoj, pokoušel sem se tu dohledat odpověď ale bez úspěchu Mám gs1200 rv 2010 a přestal mi fungovat alarm. Dálkové ovládání funguje (při zmačknutí bliká) ale když chci moto zahlídat tak se nic neděje (normálně má biknout a začne blikat dioda). Ještě jsem zkoušel sesynchronizovat, a to podle blikání ovladače proběhlo. Nevímte někdo co s tím? On má vlasntí napájení jestůlei se neplatu ne? Je možný, že by byla špatná baterka? Jinak ještě proi upřesnění motorka normálně jezdí a vše funguje jak má. Až na ten alarm
Praha Nevim zda nejsem jenom blbej a neco sem neprehlídnul, ale Rozhodně ještě před cca 2 měsícema fungoval, pak moto stála v garáži asi mesic no a ted ji obcas vytahnu a projedu Diagnostiku bych asi tedy uvítal než začnu řešit případnou reklamaci.
ok, super díky, ještě se na to zkusim podívat v klidu o víkendu zda na něco nepřijdu a kdyžtak se ozvu. můžeš mi třeba do PM poslat cca cenu za tu diagnostiku? ještě jsem to neřešil tak netušim co to stojí
A pokud to máš blíže ke mě, tak se stav. Načepuješ v polsku levný ... benzín.
Hele ale nejprve koukni do návodu, jestli to není opravdu slabá baterie.
Nastavení máš předpokládám OK? Tam je totiž možnost zapnout bez signalizace a zatat nějaké méně citlivé hlídání.
Kolik tě vlastně nakonec stála ta garančka po 10t? Ostrava vyšla cca 4500Kč.
Mám stejný problém s alarmem. Sice na Dakarce, ale taky je to originál BMW. Když tady zmiňujete baterku, myslím, že to je úvaha dobrým směrem, protože i ta moje nebude úplně nabitá. Takže ji napíchnu na nabíječku a dám vědět.
Blbá otázka, ale rozdíl mezi auto a moto baterkou pro nabíječku asi není žádný ne? Mám totiž půjčenou jen nějakou starou, možná doma dělanou, bez jakékoliv indikace, tak když to napojím na celý den vím, že autobaterka v pohodě, ale ta menší moto taky bude?
effa napsal:
ok, super díky, ještě se na to zkusim podívat v klidu o víkendu zda na něco nepřijdu a kdyžtak se ozvu. můžeš mi třeba do PM poslat cca cenu za tu diagnostiku? ještě jsem to neřešil tak netušim co to stojí
cenu ti napíšu veřejně klidně tady.. už nějakou dobu dělám diagnostiku za "nechám to na tobě", prostě buď dáš "pívo" nebo nemusíš.. prostě zadarmo.. Hamba by mě fackovala.. U autařů mě hamba nefackuje tam si říkáme od 300,- Kč podle toho co se dělá, jestli se i něco programuje atd.. ale motorky jsou srdcovka a když motorkář tak prostě "kamarád"..
Waltr napsal:
A pokud to máš blíže ke mě, tak se stav. Načepuješ v polsku levný ... benzín.
Hele ale nejprve koukni do návodu, jestli to není opravdu slabá baterie.
Nastavení máš předpokládám OK? Tam je totiž možnost zapnout bez signalizace a zatat nějaké méně citlivé hlídání.
Kolik tě vlastně nakonec stála ta garančka po 10t? Ostrava vyšla cca 4500Kč.
Tak alarm začal fungovat nevím čím to bylo ale teď vypadá, že to je vše v pořádku. Myslíte si že to mohlo být slabou baterkou, která se při ježdění dobila?
Hele koukni sem, zvláště na příspěvek 25 http://www.bmwgs....ost_220777
Asi by měl jet i bez baterie na záložní, a kdyby byla taky hin, sinalizovalo by to.
Hele mě blbl od nova, a někdy stačí jen rozpojit a ono se to nějak zresetuje.