Včera na Moto salonu, mi Igor Brezovar vychválil tuto gumu, je prý sice horší na mokru než Tourans ale kylometrově srovnatelná, k tomu, jestli s duší nebo bez, sme se nedostali????? Tak se chci zeptat.
1. Provází tyto gumy ještě problém s únikem vzduchu?? Pokud to ovšem nebyl problém ráfků!!!
2. Jaká je cena 150/70-17 jestli to vůbec někdo ví??? Ve stánku Mitas to neví!
Děkuji za informace od zasvěcených uživatelů.
Tomuto webu, držím palce. Ne jen peníze jsou prospěšné
Myslím,že unikání vzduchu je vyřešeno.Mitas změnil tvar patky a směs.Nejlíp by ti na to odpověděl místní člen Joe,který na výstavě u Mitasu určitě byl.Akorát jsi měl smůlu,že jste se minuli.Na cenu se podivej na netu motopneu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
1. Provází tyto gumy ještě problém s únikem vzduchu?? Pokud to ovšem nebyl problém ráfků!!!
Problém měly E 10.Na E 07 si myslím nikdo nestěžoval , v souvislosti s únikem vzduchu.
Jezdil jsem E-07 od roku 2009 ale s dusi. Bezdusovka je pomerne cerstva zalezitost. To byla jeste jen 140-17. Jinak celkem spokojenost, velky kilometrovy vykon, universalni guma asfalt-sotolina. Dnes je to ale jina guma, maji meksi smes, coz zkratilo jeji kilometrovy vykon, ale zase bude lip sedet, a nebudou se ulamovat spalky. Co mi na ni vadilo, tak predni byla trochu hlucna, ale se zmenou smesi to muze byt trochu jinak.
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
jjj presne tak chlapci zmenili smes sice tolik nevydrzi ale zase lepe drzi, co mi jeste chlapek rikal tak se upravil trochu stredni behoun aby se sjizdel stejne a nedelal kopecek.
Jinak asi chlapci ukoristili ses s Michelin Sirac kdyz se ty oneusky lijou ve stejne fabrice )
Děkuji vám pánové za informace.
Co se týká přední 110/80-19 E 07 tak ta bude upečená, podle slov p. Vondráčka za pár měsíců. Divné, ale budiž!
Cenu sem našel tady http://www.az-pne...17-id53539 A to se vyplatí
miler napsal:
Co se týká přední 110/80-19 E 07 tak ta bude upečená, podle slov p. Vondráčka za pár měsíců. Divné, ale budiž!
díval sem se na ně,směs není tak tvrdá jako kdysi,jak ojedu heidenau,budu nazouvat 07-čku
joe je odborník na svém místě
bystricke přiložený následující obrázek:
miler napsal:
díval sem se na ně,směs není tak tvrdá jako kdysi,jak ojedu heidenau,budu nazouvat 07-čku
joe je odborník na svém místě
Ruda jak vyšitej.Bystřo na tý hindenauce si zajezdíš.Dneska u mě byl Kubrt,má na ní 4000km a na vzorku to není vidět.A to jí už koupil od Moraba,ale nevim kolik měla.Takže ty jsou věčný jak CCCP. Jinak máš fakt parádní fotky.
Upravil Kasak dne 10.03.2012 21:46
Když je hlad,je i husa dobrá.
Asi 200km, nebo 300km. Fakt to nebylo nic pro mne... Jinak od ty doby mam druhy zadni karoocko, predni prvni, nejakejch 6 najeto a budu asi muset brzo zase prezouvat. Ale su take stastne
Maiali nel Fango!
Měl jsem 07 na dominu i na dakaru a super ,ta nová směs se neojíždí o moc víc oproti té původní. uvažoval jsem na 800ku do budoucna jako náhradu za ty origo, 08 Mitasy z důvodu větších ploch těch figur a tím snad ještě větší výdrže oproti 07 vzhledem k většímu výkonu na 800ce ale Ruda mě přesvědčil na ty 07 tak tam pujdou, tradice bude pokračovat
Tak jsou doma a cena 2967,- sada i s poštovným Předek upekli minulí týden, tak je ještě teplá
Vím že to tu bylo už stokrát, ale kašlu na to. Fotku neumím vložit
miler napsal:
Tak jsou doma a cena 2967,- sada i s poštovným Předek upekli minulí týden, tak je ještě teplá
Ahoj, mohl bys prosím změřit výšku obou vzorků? Celkem by mě zajímalo, jestli už se nešetřilo v porovnání s rozměry 100/90 a 140/80. Díky Mel
miler napsal:
Ahoj, mohl bys prosím změřit výšku obou vzorků? Celkem by mě zajímalo, jestli už se nešetřilo v porovnání s rozměry 100/90 a 140/80. Díky Mel
Čau jasně že
Měřeno na "TWI"- Předek 6mm, Zadek 12mm
Je to jiné?
miler napsal:
A co by jsi chtěl? vyšší figury, aby ro hučelo jako když jede vlak. Nájezd mají skvělí a co chceš víc. Není to off pneu, ale univerzál. Je to stejná frma pouze se mění vložka.
miler napsal:
A co by jsi chtěl? vyšší figury, aby ro hučelo jako když jede vlak. Nájezd mají skvělí a co chceš víc. Není to off pneu, ale univerzál. Je to stejná frma pouze se mění vložka.
Ahoj Joe, kdepak, víc už hučet nemusí. To je věc, která mě na e07 vadí asi nejvíc, jinak pohoda. Zrovna rozmýšlím, jestli koupím zadní E10 k přední Tkc která mi zbyla, anebo celou sadu E07. Loni jsem sjel sadu. E07 ještě v nelegálním rozměru, ale už novou směsí na 5mm 11tkm, což je paráda. Na suchu na stupačku, na mokru jak kde.. za mě minus jen za ten hukot