Koukám, hledám a nic moc nenacházím. Chci vnitřní tašky do topcase i do bočáků a ideálně i do víka kufrů. Origo od BMW je nepromokavý vak zabírající zbytečně místo, na to mám rolku. Na výstavě mě nic nezaujalo co by tam hezky padlo. Máte někdo nějaké cenově rozumné tipy?
TomVS napsal:
Koukám, hledám a nic moc nenacházím. Chci vnitřní tašky do topcase i do bočáků a ideálně i do víka kufrů. Origo od BMW je nepromokavý vak zabírající zbytečně místo, na to mám rolku. Na výstavě mě nic nezaujalo co by tam hezky padlo. Máte někdo nějaké cenově rozumné tipy?
sice nevím, jaké místo ti to zabírá, ale origo tašky od bmw jsou nepromokavé proto, že se dají snadno pro zvětšení úložného prostoru připnout rovnou na víko kufru
No hledám něco systémového třeba jako nabízí TT do Zega Pro. Nepotřebuji vodotěsnost, protože většinou vezu ještě TT rolky na kufrech. Tak proto origo bmw nechci, je to neforemný a do kufru nepraktický. Už mě neba všechno přehrabávat a denně přerovnávat v igelitkách.
Dej vědět jak jsi dopadl u lojza, já o nich taky uvažuju, mám v merku od Marseluse ten je má do svých kufrů, ale chci vyzkoušet jestli nebudou pasovat i do orig.ADV.
www.kapa-toner.cz
Už jsem to tu někde psal, Lojzo mi udělali tašky dle mých rozměrů, celkem tři tašky, tankvak, dvě teleskopický tašky na kufry a velikou rolku na top case. Včetně všech popruhů. Materiál a kvalita práce na nejvyšší úrovni. tašky mají různý kapsy a taška do levýho kufru má stěnu z nějakýho nehořlavýho materiálu. cena komlplet cca 5000kč. Doporučuju
edit: používej hledat, už je tu toho kolem tašek do kufrů mraky
Upravil Novej dne 12.03.2012 07:57
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015