Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo z Prahy, nebo Brna nemá origo topcase, chtěl bych vyzkoušet jestli se mi do něj vejde notes a ostatních kdo jej používají se zeptat na zkušenosti jak se jim osvědčil. Zvažuju jestli mám koupit použitej pasťák, nebo novej hliníkáč. Používám boční origo tak si myslim že ten plastovej by k tomu asi vypadal líp.
Ahoj, mam origo topcase na 1150GS, myslim, ze je stejnej. Notebook v nem v tacse vozim, zatim bez problemu. Pokud jezdis mimo asfalt, asi to nebude ono, plastovej se celkem dost kyve a pri vetsi zatezi v off nevim, jak by drzel. I kdyz obcas jsem s nim nejakej prejezd mimo asfalt delal a ok. Z motorky mi neupadl nikdy.
Na vyzkouseni se muzem domluvit, jsem z Prahy.
alesvagner napsal:
Ahoj, mam origo topcase na 1150GS, myslim, ze je stejnej. Notebook v nem v tacse vozim, zatim bez problemu. Pokud jezdis mimo asfalt, asi to nebude ono, plastovej se celkem dost kyve a pri vetsi zatezi v off nevim, jak by drzel. I kdyz obcas jsem s nim nejakej prejezd mimo asfalt delal a ok. Z motorky mi neupadl nikdy.
Na vyzkouseni se muzem domluvit, jsem z Prahy.
Ahoj, plánuju s nim jízdu hlavně po asfaltu, takž uklepání se až tak moc nebojim, ikdyž potřebuju celkem dost jezdit po D1, tak je to na pováženou ,
měl by to být stejný top jako je tady http://www.tipmot...u-bmw.html, pokud máš tenhle tak bych se na něj rád podíval, kdybys měl čas.
Georg: Jo, mam tenhle. S casem je to ted slabsi, mame to v praci celkem dynamicke. Ted nevim, jestli zitra nebo CT nebo pak nekdy po 22.4., to by melo byt volneji. Posli mi PM s cislem a ja se Ti ozvu, az budu vedet, jak to se mnou vypada. Teda pokud se driv nedomluvis s nekym jinym.