Darek napsal:
Doporučuji se obrátit na místního člena xHackerM - jeho přítelkyně se postupně stává dvorní pojišťovačkou členů místního webu
P.S. Klárko, za tohle PR si zasloužím extrabonus
...něco na tom bude, no...
Na srazy prý budeme jezdit s průpisovýma formulářema, sazebníkama a firemníma bombónama Lipo...
Pošli mi tvoje údaje (Jméno, příjmení, směrovací číslo trvalé adresy, rodné číslo), údaje o motorce (rok, co to je, aktuální cena motorky) a uvidíme, co se s tím dá dělat...
12GS rok 2010, přes kámoše makléře, pojištěný na cenu 325 tisíc, havarijní včetně povinného ručení 8500 Kč. CELOROČNĚ - žádný sezónní od dubna do listopadu.
Tož tak. Mám super cenu, ale i tak se to dá sehnat okolo 10 tisíc. Kooperativa a ČP úplný mimózy...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Mel sem do brezna pojisteno GS r.v. 2007 u Kooperativy za 5578 Kc za rok. sezonni havarie, od 1.4. do 31.10. je to Allrisk a mimo tuhle dobu jen kradez, vandalismus. Spoluucast 10%. Uzemni platnost - cela Evropa
Nyni mam pojistenyho triple blacka 2011, to stejny akorat spoluucast sem dal na 5% a stoji me to 8150 za rok. Je potreba si pohrat s bonusem atd. Vim, ze by to slo i levneji, ale...
kejda napsal:
12GS rok 2010, přes kámoše makléře, pojištěný na cenu 325 tisíc, havarijní včetně povinného ručení 8500 Kč. CELOROČNĚ - žádný sezónní od dubna do listopadu.
Tož tak. Mám super cenu, ale i tak se to dá sehnat okolo 10 tisíc. Kooperativa a ČP úplný mimózy...
Od jake je to pojistovny? Bych se kdyztak prepojistil
kejda napsal:
ČPP, sice se o nich říká, že jsou to zm*di, ale neměl jsem zatím žádný problém za 4 roky, nějaký drobný i větší plnění tam bylo, a vždycky všechno v pohodě.
kejda napsal:
ČPP, sice se o nich říká, že jsou to zm*di, ale neměl jsem zatím žádný problém za 4 roky, nějaký drobný i větší plnění tam bylo, a vždycky všechno v pohodě.
Prosím, hledejte ve vláknech... Už jsem to tady psal... Špatnou pověst si ČPP udělalo před lety, kdy se likvidovali sami... Nyní jsou ve skupině VIG společně třeba s KOOP (což je jejich matka) a likviduje je naprosto stejná firma a to Global Expert... Takže pokud je někdo spokojený s KOOP, musí být spokojený i s ČPP... No a pokud se mi ozve a půjde s tím něco dělat, může být ještě spokojenější... Co teď zavedlo ČPP u havarijka je prohlídka během uzavírání smlouvy a to právě u Globalu... Je to opatření proti uzavírání smluv "od stolu", kdy to auto nikdo neviděl a už v době pojištění může být nabouráno a pak dochází k pojistným podvodům... Myslím, že KOOP to ještě nemá a jiné pojišťovny taky asi ne, ale více bych vám zjistil od Klárky nebo by vám to sem napsala přímo ona...
Upravil xHackerM dne 19.04.2012 15:09
kejda napsal:
Prosím, hledejte ve vláknech... Už jsem to tady psal... Špatnou pověst si ČPP udělalo před lety, kdy se likvidovali sami... Nyní jsou ve skupině VIG společně třeba s KOOP (což je jejich matka) a likviduje je naprosto stejná firma a to Global Assistance... Takže pokud je někdo spokojený s KOOP, musí být spokojený i s ČPP... No a pokud se mi ozve a půjde s tím něco dělat, může být ještě spokojenější... Co teď zavedlo ČPP u havarijka je prohlídka během uzavírání smlouvy a to právě u Globalu... Je to opatření proti uzavírání smluv "od stolu", kdy to auto nikdo neviděl a už v době pojištění může být nabouráno a pak dochází k pojistným podvodům... Myslím, že KOOP to ještě nemá a jiné pojišťovny taky asi ne, ale více bych vám zjistil od Klárky nebo by vám to sem napsala přímo ona...
Moje druhý GS r. 2008 jsem tehdy pojišťoval u KOOP a byla to raketa, přes 20 litrů a už tehdy jsem musel s motorkou na prohlídku do Globalu...a to je 4 roky nazad...
Tak jsem to trošku špatně pochopil - omlouvám se...
Vyjádření Klárky: "Prohlídky vozidel je známá dlouhodobá záležitost. Dříve se tomu říkalo Cebia. Od té se za nějaký čas ustoupilo a ČPP kvůli pojistným podvodům přijalo opatření kontroly vozidel vstupujících do havarijního pojištění. Této kontrole podléhají vozidla dovezená ze zahraničí a registrovaná v ČR kratší dobu než dva roky, motocykly, tří a čtyřkolky a vozidla s hodnotou nad 1 mil. Kč."
xHackerM napsal:
Tak jsem to trošku špatně pochopil - omlouvám se...
Vyjádření Klárky: "Prohlídky vozidel je známá dlouhodobá záležitost. Dříve se tomu říkalo Cebia. Od té se za nějaký čas ustoupilo a ČPP kvůli pojistným podvodům přijalo opatření kontroly vozidel vstupujících do havarijního pojištění. Této kontrole podléhají vozidla dovezená ze zahraničí a registrovaná v ČR kratší dobu než dva roky, motocykly, tří a čtyřkolky a vozidla s hodnotou nad 1 mil. Kč."
JJ má pravdu...akorát Cebia pořád funguje, ale je to lustrace vozidla, čórka, skládačka atd., kdežto prohlídka u Globalu je jen taková, jak jsi psal, jestli náhodou není bourané, než ho pojistí.