Potřebuji poradit s nákupem řídítek. V sobotu jsem měl při lehké OFF vyjížďce menší pád a ohnul jsem řídítka. Ohnutá jsou bohužel v místě,kde se nedají moc narovnat. Má otázka zní : Máte nějakou skušenost a popřípadě by jste mi poradili jaká neorigo řídítka (origo jsou zřejmě z bahna) koupit? Asi tam bude problém s vyhříváním a blástrama,ale to si nejsem jistý. Pokud už jste to někdo řešil a máte nějaký tip na koupi (Magura,Renthal...) tak prosím sem s ním.
Nejjednodussi je asi koupt jakykoliv riditka co ti budou vyhovovat, na origo vyhrejvani zapomenout,dat treba oxfordy nebo si to nejak dobastlit a koupit novy blastry.
Ja to jeden cas hledal, jeden typek prodaval upraveny PRO Taper i na vyhrejvani plus adaptery na blastry,ale nebylo to uplne levny a navic s tim prestal(bylo to na advrideru a dost lidi je melo a byly moc pekny se zvysenim) tak jsem se na to vykaslal. V TT koupis Magury s dirkama na vyhrejvani-za drahy penize, blastry tam stejne myslim nejdou.
Upravil xavier dne 23.04.2012 20:55
Aktualne 1250 GSA HP
Ty mas ale smulu Zetorku*pissed* ja to hazim svsude mozne ale riditka nic??
Ale co jsem videl, a slysel, neni to levna zalezitost, nahradit riditka.
Nejde o samotne riditka ale o vecicky kolem, drzaky, vyhrivani, atd. Zalezi kolik jsi ochoten dat penizku.
riditka od BMW se daji celkem levne sehnat, a vymena je lehka.
prekopat to na jine ale(lepsi) je drahe a slozite, ale jdeto. Pak je to super
profesor
Mně spíš zaujalo že originál řídítka "jsou z bahna"... Za prvé si to nemyslím a za druhé bych osobně nedával nějaká jiná, pravděpodobně stejně pevná a složitě řešil vyhřívání, chrániče a další instalace což může ve finále přijít dráž než originál řídítka a bezproblémová montáž. Navíc mám rád věci v originál stavu..
No a já bych se naopak přiklonil k tomu sehnat jiný hliníkáče, protože co sem na to tak koukal tak je to ze stejnýho bláta jako řídítka na 650 a tam to byla fakt tragédie.Dal sem hliníkáče racetech a zlatej klid a to sem jim dával hodně na p.rdel. Si vem že si spadl v nulový rychlosti ještě do bláta a hned ohlý řídítka??? No to moc o kvalitě nesvědčí.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Povim ti jak sem to udělal u 650. Koupil sem jiný řídítka a zjistil že vyhřívání vnitřkem nepůjde protože nejsem blázen abych vrtal do řídítek. Takže jsem origo vyhřívaný hefty předělal tak aby napájecí drát vedl venkem blíž k ovladačům a ne vnitřkem dál od ovladačů jako u origa.Řídítka sem koupil konusový oversize 28mm takže ještě redukce čímž sem měl rovnou i zvýšení o další 2cm.Pak blastry- nešli použít originál závažíčka tudíš ani blastry tak sem koupil z KTMky no a to teda musim pochválit že sou fakt dobrý.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
možná by to chtělo občas kouknout do slovníku
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zetore, ja bych to jiz znova nedelal. Cena je vysoka!!
Dej tam ty co tam or.BMW.
Jen se zeptam??
Co se stane kdyz na dovolene zbaslite ty uzasne lehke riditka?? JDOU NAROVNAT?? NEEE!!!!
Zelezne srovnas a pokracujes dal!!
Vlastni zkusenost
profesor
To by aso šlo ale 1200 má všechno venkem a má jinak udělaný vyrřejvání heftu.. Vlevo je to jedno ale plynovej je jinak
... servis a diagnostika BMW Motorrad