Tady je pár fotek jak vypadají LED denní světla v reálu.
Přepínačem se volí jestli fungují LED nebo normální potkávací (pro jízdu v noci), dálkové funguje tak i tak. LED diody se tedy přepínají - buď LED nebo potkávací. Nicméně i když je zapnuté normální potkávací, tak LEDky maličko svítí nějakým zbytkovým proudem ale fakt nepatrně.
Jinak dle majitele se dá i v noci jet na LEDky a každopádně jejich jas je vyšší než to potkávací světlo, takže si myslí, že je ve dne vidět víc.
Je to focené dnes normálně venku na sluníčku během asi minuty, takže by se mohl jas dát porovnat.
Foto se zapnutým denním:
Tohle je režim kdy se přepínačem přepne na potkávací standardní (na jízdu v noci):
Není. Bohužel tam vadí ta příčná vzpěra. Kdyby se to uřízlo, tak tam bude po stranách hnusná díra a stejně není jasný, jestli řídící jednotka bude komunikovat s tou elektronikou a bude správně indikovat světla atd... Uvažoval jsem o tom a pak se na to vykašlal, nemá to myslím smysl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Kolik stojí ty ledky?
Viděl jsem to nedávno za provozu a svítí to moc dobře. Každopádně motorka s ledkami je daleko více vidět a více upoutá. Podle mě je to šikovnej bezpečnostní prvek.
BMW 1200 GS a ///M3
nechci bejt rejpal, ale neměly by ty ledky (denní svícení) zhasnout při rozsvícení potkávaček/dálkových ... já jen že jsem za to dostal pokutu (u auta).. (teda pokud to není vedeno jako obrysovky)
(ch)stepan
sorry za OT: Tome mam dotaz pude denni sviceni dohromady i s drzakem pridavnych svetel na F800GS asi ne co tam neni misto na dve listy ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Novej: kdyby to šlo na mojí 1200GS tak už to tam mám. Fakt ta motorka je výrazně víc vidět, opravdu to upoutá pozornost a mě se to líbí.
chstepan: na fotce to je blbě vidět, v reálu to po přepnutí svítí asi na 1/20 výkonu, prakticky to není o kousek dál vidět. Foťák to pochopitelně "vidí" mnohem víc než je realita.