Nazdar chlapi, jako cerstveho majitele (2mesice) maleho GSa me dneska rano po ceste z prace na vyjezdu ze semaforu potahala...jelikoz se mi na zadni postavila poprve, byl jsem z toho dost vypleskly a nezareagoval jsem spravne, masina lehla na bok na riditka, me se nastesti nic nestalo, ale upalil jsem topcase a zrcatko, pochroumal kapličku (praskly dve skla budiku a rozjely se plasty), windshield se rozletel na hadry a semtam nejake odreniny (hlavne predek, vzadu to schytaly drzaky bocnich kufru), a hlavne si nejsem jisty, jestli nejsou hlé i riditka...no a jelikož nejsem příliš zručný a nemám ani moc prostory, potřebuju doporučit šikovné ruky v okolí HK, aby mi na to mrkl a případně dal do kupy...a to jsem se chystal vyvezt zitra děvečku, která čerstvě pořídila hadry a helmu, byť byla proti motorce a teď má samozřejmě lehce vztek, ikdyž je rada, že se mi nic nestalo....*pissed*
předem děkuju
nechápu Lukáší já i když tonaložim na zadek tak to od země neodlepim... dyž budeš chtít tak se můžu v tejdnu stavit a mrknem na to, taky sem dělal dneska kapličku tak třeba něco vymyslíme...
In pivo veritas!
maqrtek napsal:
nechápu Lukáší já i když tonaložim na zadek tak to od země neodlepim... dyž budeš chtít tak se můžu v tejdnu stavit a mrknem na to, taky sem dělal dneska kapličku tak třeba něco vymyslíme...
Jo, ja to taky nechapu, chtel jsem opravdu rychle vypalit z krizovatky, kopl jsem tam jednicku, orostoval plyn a v tu chvilu jsem pustil spojku asi hodne do zaberu, bylo to ve vterine, ale aspon jsem se poucil, ze spechat se opravdu nevyplati...kazdopadne uz se mi ozval kolega MarekHK tady z hradce a zitra to vezu na prohlidnuti, tak budu vedet vic, kazdopadne dik za nabidku...a kdybys chtel ukazat, jak se mi to povedlo, tak uz jedine na tvoji masine...:-)
gekonussi napsal:
Nazdar chlapi, jako cerstveho majitele (2mesice) maleho GSa me dneska rano po ceste z prace na vyjezdu ze semaforu potahala...jelikoz se mi na zadni postavila poprve, byl jsem z toho dost vypleskly a nezareagoval jsem spravne, masina lehla na bok na riditka, me se nastesti nic nestalo, ale upalil jsem topcase a zrcatko, pochroumal kapličku (praskly dve skla budiku a rozjely se plasty), windshield se rozletel na hadry a semtam nejake odreniny (hlavne predek, vzadu to schytaly drzaky bocnich kufru), a hlavne si nejsem jisty, jestli nejsou hlé i riditka...no a jelikož nejsem příliš zručný a nemám ani moc prostory, potřebuju doporučit šikovné ruky v okolí HK, aby mi na to mrkl a případně dal do kupy...a to jsem se chystal vyvezt zitra děvečku, která čerstvě pořídila hadry a helmu, byť byla proti motorce a teď má samozřejmě lehce vztek, ikdyž je rada, že se mi nic nestalo....*pissed*
předem děkuju
hlavne, ze se ti nic nestalo kazdopadne chvalim praci s plynem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sadilek napsal:
Ty vogo,zvednout malý gs na bejka není zas tak jednoduchý.
To chce grif!
kdyz je nekdo vyzranej jako ty, tak wheelie nema snadny asi na zadny motorce pod 100 koni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sadilek napsal:
Ty vogo,zvednout malý gs na bejka není zas tak jednoduchý.
To chce grif!
kdyz je nekdo vyzranej jako ty, tak wheelie nema snadny asi na zadny motorce pod 100 koni
Aspon me rozveselite hosani, no u auta bych asi stal na miste a hvizdaly by gumy, jenze lehci motorka se hned žgrybla a uz sem visel, pak, jak sem padal niz a niz, tak jsem tahal jeste vic za plyn...:-) no zkusenost dobra, projit si tim musi asi kazdy, takze hlavne, ze su v cajku...:-)
Papaj napsal:
předem děkuju
To jsi za ten plyn musel vzít hodně pořádně Neber to tak osobně že se ti směju, já totiž nedávno dopadl podobně. Tedy na zadní se nezvedla, ale na jedné polní cestě jsem si trénoval průjezd zatáčkou s protáčejícím se zadním kolem (drift) a ona se potvora chytla na takovém hnusném hrubém asfaltu a částečně mi vytrhla řídítka z ruky. Skončil jsem krásným saltem v akátu a šípkách zabořený několik metrů daleko od cesty Trny jsem měl snad všude, vyndavali mi je ještě druhý den když jsem se chtěl posadit k snídani a pár jich objevil v místech kde záda ztrácí slušný název.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
berka napsal:
To jsi za ten plyn musel vzít hodně pořádně Neber to tak osobně že se ti směju, já totiž nedávno dopadl podobně. Tedy na zadní se nezvedla, ale na jedné polní cestě jsem si trénoval průjezd zatáčkou s protáčejícím se zadním kolem (drift) a ona se potvora chytla na takovém hnusném hrubém asfaltu a částečně mi vytrhla řídítka z ruky. Skončil jsem krásným saltem v akátu a šípkách zabořený několik metrů daleko od cesty Trny jsem měl snad všude, vyndavali mi je ještě druhý den když jsem se chtěl posadit k snídani a pár jich objevil v místech kde záda ztrácí slušný název.
Taky zajimava zkusenost, holt, clovek se uci a dokud to zdravi snese, tak asi dobry, ale rozhodne uz si dávám vetsi pozor...ted zrovna taky na srny a zemedelce, kolega polozil pred srnou a mesic bude doma s nohou, takze opatrne...
Jinak motorku dali do kupy tady kluci z webu a spokojenost: http://www.smajchl.cz/
Upravil Papaj dne 11.08.2012 08:55