Prohledal jsem fórum a nic jsem nenašel tak se optám.Podle příručky se má při studeném startu držet páčka sytiče v horní pozici a nastartovat.Když motor naskočí má se páčka sytiče pustit do polohy,kde drží.Po ohřátí se má sytič vypnout.Píšu o R1150R/GS
Děláte to tak?
Upravil Vencar1150r dne 27.06.2012 18:45
Já osobně startuju tak,že páčku "sytiče" zacvaknu do té polohy,ve které drží sama a startuju.Ten vyšší stupeň,ve kterém páčka nedrží použivám jen při opravdu velkých zimách,po chvíli jí pustím a jakmile se mi třeba během jízdy ohřeje motor na první čárku,tak jí vracím do nulové polohy.
Upravil Kubrt dne 27.06.2012 18:58
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já jí při startu vždy držím úplně nahoře. Po nastartování jí pustím a po chvilce (dle teploty,nebo až na FIDu naskočí jedna čárka) úplně vypnu.
Upravil zetor dne 27.06.2012 19:36
Taky startuju se sytičem v horní poloze a po nastartování dávám na tu kde zůstane vyset.. obleču se a vyrážím po naskočení čárky vypínám..někdy dřív už..dle počasí
U me je to jak kdy. S origos koncovkou vetsinou s podrzenim syticem na vrchni poloze, ale s Remusem vestsinou staci jen posunout na tu pulku kde drzi. Kdyz se ji ve velkem chladnu nechce,tak taky drzim nahore. Jinak bez problemu
I pád na hubu je pohyb kupředu