hele to prvni je myslim pro vychrtliny.. bavorska figura v tom myslim vypada jak larva v neoprenu.
Jinak ja jezdim otevreny rallye2 bez cordura rukavu (ale s chranicema) + motodziny + Airflow rukavice + Oxtar Jupiter boty.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No to první vypadá jen jako chrániče a určitě se to hnedka prodře. Možností je dost: Touratech teď prodává síťovaný oblečení za fajn cenu, potom třeba BMW Airflow, nebo chráničovou vestu a přes to dres. Jinak parádní rifle jsem teď viděl u 4SR..
MX komplet by byl taky fajn mas nejakej odkaz na neco dobreho ale bych musel stejne koupit jeste ty rifle (kdyzjezdim po klinetech ), jinak ty rifle co jsou celokevlarovy to stejne musi byt v nich parak jak v cordure ne ?
jo kamaos jeste jezdi v lete v kalhotech z pracovnich odevu co jsou s tvrdsiho matrose a maji moznost vlozeni chranicu na kolena stoji jen 419,-
Upravil schrek dne 01.07.2012 20:16
...MX komplet do města je totální masochismus...horší je už jen jednodílná kožená racekombi...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
...MX komplet do města je totální masochismus...horší je už jen jednodílná kožená racekombi...
Ani bych neřekl... Když vím, že jedu někam ne moc daleko a během vyjížďky nebude pršet, tak jedu v tom... Síťovaná chráničová košile větrá, dres dobře profukuje a kalhoty jsou vzdušný...
Mám tam kalhoty od starého textilního kompletu, ale k tomu dresu mám i gatě.
No a k tomu tuhle košili...
Upravil xHackerM dne 01.07.2012 21:57
Tohle mam a pres to dres. Je to dobré, větrá to, ale tam kde jsou na těle chrániče (hrudník, záda), tak jsi stejně spocenej. Ale je to lepší, než v bundě.
...nicméně, padnout bych v tom nechtěl...
xHackerM napsal:
....Ani bych neřekl... Když vím, že jedu někam ne moc daleko a během vyjížďky nebude pršet, tak jedu v tom... Síťovaná chráničová košile větrá, dres dobře profukuje a kalhoty jsou vzdušný...
...tak a teď si v tomhle zajeď na úřad, na poštu, na nějaký ten shopping neřkuli na jednání a buď v tom půl den nebo ještě lépe celý...pořád je to příjemná představa?
MX komplet je cokoliv, jen né pohodlné oblečení na ježdění do města...ano, město v tom projet lze, ale to je tak všechno...navíc při případném sklouznutí se z toho jsou cáry...
Aby ty cáry z toho nebyly, než se případně zastavíš....vím o čem je řeč, sám jsem si to vyzkoušel, co je projet motogatě až na vlastní kůži...pak chodíš měsíc co den na převazy a to v tom lepším případě...
Priznavam, ze kdyz je nad 30 a ceka mne fakt jen mesto, jsou moji nejvetsi ochranou kozeny mokasiny, jinak vezmu i plateny kalhoty a kosili, nebo tricko... Ano, bezpecny to neni, ale v komplet bezpecnym obleceni bych neprezil, radsi jezdim pomalejc (konecne na kole v kratasech taky neni problem jet z kopce 50kou).
PS: mam jednu total sitovanou bundu a je v ni paradne do 25ti, do 30 se v tom da existovat, ale prijemny to uz neni (ve meste, tj. za pomala, na semaforech, pri castym nasedani atd..). Pres 30 uz to je ocistec. Kdybych sel jen motorkarit, preziju to i za cenu absolutniho propoceni, ale pokud jedu do prace a po jednanich, tak je to proste neresitelny... Utesuju se tim, ze na jihu to taky s oblikanim moc neprozivaji...
Maiali nel Fango!
[quote]morabo napsal:
.......konecne na kole v kratasech taky neni problem jet z kopce 50kou...../quote]
...je vidět, žes na kole nikdy nejel......50-kou jezdí ti nejlepší po rovině, z kopce se jezdí jinými rychlostmi (vyššími)
No takhle... Abych to s tím mým MX kompletem uvedl na správnou míru... Pořizoval jsem si ho už před časem na lehké vyjíždky po okolí s offíkem, ale taky i kvůli tomu vedru... V ničem mi nevadí, jsem schopný v tom něco málo pokoupit, vystát frontu na poště, odnést papíry na finančák atd., na větší jednání jsem v civilu a v klimatizovaným autě... Teď, co jsem si koupil Diffi tak už není nutnost MX kompletu při jízdách do práce nebo po městě až tak veliká ani v těch největších vedrech... MX si teď beru už jen na cesty, kdy vím, že se z toho nebudu muset svlékat... Ale primárně jsem si ho přizoval právě kvůli vedrům, byly to ještě doby, kdy jsem neměl pořádnej komplet s větrákama a zapařil jsem se jak d*vka... Mastičky a nálevy nebyly fakt nic moc... Takže o MX by se dalo říct, že je to dobrý na ježdění, pokud chceš reprezentovat někde ve městě, stavit se za někým na kafe, asi je vhodnější komplet...
Tak hosani ted jsem se bavil s jednim nmanike a ma normalne taky kalhoty z pracovnich odevu a v USA si koupil kevlarovy podvlikacky neco jako termopradlo ale z kevlaru nemate nekdo tuseni kde to sehnat ten kluk uz nevedel ani znacku