Zdravim
Jak poznám bezpečne že zadni tlumič je ko .
Jezdim sám mam 80kg a zdáse mě v pohodě ale dnes jsem vezl kamoše a připadalo mě to moc nizko tak nevim.
Guma je hladka a neni ani doskakaná .
Jo a mam 1150gs 02
Upravil stehno dne 11.07.2012 18:33
Pokud to bylo moc nizko, je to spis pruzina. Hodne se to tu resilo, koukni sem: http://www.bmwgs....rowstart=0____________________
ex: BMW R1100S
ex: BMW R1150GS
Stehno napsal:
Zdravim
Jak poznám bezpečne že zadni tlumič je ko .
Jezdim sám mam 80kg a zdáse mě v pohodě ale dnes jsem vezl kamoše a připadalo mě to moc nizko tak nevim.
Guma je hladka a neni ani doskakaná .
Jo a mam 1150gs 02
mas alespon novou pruzinu?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tutove pruzina, uz i jen diky datu vyroby, malokdy vydrzi 10let v kondici i kdyz by byla malo jeta. Tlumic je otazka, ale pokud mas najeto k 80ti, nebo i vic, problem bude asi i tam. Jinak se pridavam k Alesovi, mrkni na ten odkaz a trochu si to procti...
Maiali nel Fango!
Tak ted jsem sundal zadni tlumič a je nepotečený štelování funguje viditelně .
Našel jsem na foru dvě jména p.Beran a Procházka kontak jsem sehnal jen na Prochazku nemá někdo na p Berana.
PS: mám těžši baťůžek tak asi budu ptřebovat přitvrdit.
Jaké je max zatíženi batůžku a nepište že všichni mate jen do 50kg
Stehno napsal:
Tak ted jsem sundal zadni tlumič a je nepotečený štelování funguje viditelně .
Našel jsem na foru dvě jména p.Beran a Procházka kontak jsem sehnal jen na Prochazku nemá někdo na p Berana.
PS: mám těžši baťůžek tak asi budu ptřebovat přitvrdit.
Jaké je max zatíženi batůžku a nepište že všichni mate jen do 50kg
Pavel Beran
Velký Dřevíč 264
54934 Hronov 4
email:tlumicrepas@seznam.cz
tel.:+420777264462
Bazarova je asi nesmysl.Nove jsou nejbeznejsi a dostupne hyperpro.Pokud jezdis hlavne sam a silnici,tak asi linearni.Pokud i nalozenej,ve dvou a off,tak urcite progresivni.Pruzina stoji cca.2500kc.Je jedno jestli predni nebo zadni.
vevis napsal:
Bazarova je asi nesmysl.Nove jsou nejbeznejsi a dostupne hyperpro.Pokud jezdis hlavne sam a silnici,tak asi linearni.Pokud i nalozenej,ve dvou a off,tak urcite progresivni.Pruzina stoji cca.2500kc.Je jedno jestli predni nebo zadni.
Teď kamoš na 12ce při 55000 km dal progresivní hyperpro + repas od Procházky a jedna báseň. Je to jak nová motorka.
Zrovna jsem objednal hyperpro na 11ku tož se těším.
P.S. Bazar pružiny je určitě nesmysl, to si tam možeš nechat ty staré. A zase na staré pružiny dělat repas tlumiče je poloviční nesmysl.
Upravil ripper dne 14.07.2012 18:08
Kdyby se někdo rozhodl koupit hyperpro jen zadní na 1150 dejte prosím vědětvetřel bych se.Chtěl bych totiž přední a jak sem hledal,tak sem jí našel jen v sadě,cenu bych taky dokázal vykouzlit loni mně stála zadní tuším cca 2000,-nevím přesně musel bych pohledat fakturu
Upravil motoblb dne 14.07.2012 18:12