I my musíme jít s dobou, takže v novém kabátě, s širší a stále se doplňující nabídkou prakticky všeho, co je i není potřeba pro pohodlné cestování na motorce, offroad atd.
Ještě je tam trochu práce, tak za drobné nedostatky se omlouváme, každopádně budeme rádi za všechny připomínky a návrhy, co vám v eshopu chybí, změnili byste apod.
Urcite lepsi nez puvodni, to byl uz trochu chaos.
Jinak co bych vyhodil jsou hodinky playboy i timex, nejak mi to zanrove nesedi.
Pak prvni foto s reklamou na KLIM ma desny rozlizeni a anglicky text, to same tusim ctvrte foto. Mozna v lepsim rozliseni a EN mutaci dobry,ale v ceske mutaci chci cestinu,navic rozliseni je desny.
Shop jinak peknej i dobry veci Aktualne 1250 GSA HP
Já to nějak neumím posoudit, ale Pardál je tam pořád stejnej, takže dobrý
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
JJ, je na tom ještě hodně práce všetně textů a obrázků, jede to teď v takovym "děláme co můžeme" režimu
Každopádně kdyby měl někdo pocit, že tam chybí nějaké zboží, dejte vědět. Obvykle se snažíme nabízet věci buďto vysoce kvalitní nebo v ideálním poměru kvalita/cena.
Ještě řešíme podle čeho udělat rozlišení zboží v levém sloupci - značky, zaměření, abecedně...teď je to tak nějak od největší důležitosti...
Časem rozjedem i bonusový program a doufáme, že pro vás bude radost u nás nakupovat
Myslím, tedy mám to v pyči
Mě tam rozčiluje ten počet položek na stránku. Výchozí se mi zobrazí omezení 10 pol./str. a zobrazuje se to ve 3 sloupcích. Což objektivně nemůže klapnout aby se zobrazil plný/zarovnaný počet náhledů. Takhle mi tam vždy 2 chybí, což ve mě vyvolává pocit, že už jem viděl plnou nabídku kategorie a několikrát mi uniklo, že tam je víc stran ...
Nový web, bedna na závodech, ... ten srpen nezačíná špatně, co?
No a jelikož jsme pronikli i do světa Facebooku, tak jsme vyhlásili akci Ponožk"i"
Prvních 100 lidí, kteří si nás "lajknou", od nás obdrží při nákupu nad 2tis korun ponožky Rockway ZDARMA! (nákup je třeba uskutečnit do 31.8.2012) http://www.facebo...ockwayShopMyslím, tedy mám to v pyči
Karlie napsal:
No a jelikož jsme pronikli i do světa Facebooku, tak jsme vyhlásili akci Ponožk"i"
Prvních 100 lidí, kteří si nás "lajknou", od nás obdrží při nákupu nad 2tis korun ponožky Rockway ZDARMA! (nákup je třeba uskutečnit do 31.8.2012) http://www.facebo...ockwayShop
jee super.. ja jsem nakoipil na 2k...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2