Lidicky , bud jsem tupej nebo nevim ale sedim uz dve hodiny na netu a jedinej kdo nabizi cernej rafek EXCEL 2.15 x 21 na nasi masinu je TT za cenovku kdyz pouziju slevu z BMWGS tak za 6880,- i se spicema ktery nepotrebuju. Nevite o jinym dodavateli ?
Proč má pardál napsáno 3950,- vč dph a na zaškrtnutí tam taková cena nikde není?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
super lidicky u Pardala sem se dival a nejak jsem to prehlidnul , to uz je celkem akceptovatelna cena jeste mi udela super cenovku pro uzivatele BMWGS a jsem vysmatej, jeste se mi zepta muj servisak na auto jelikoz jeho kluk jezdi motocros takze by to mozna v ramci sponzoringu nejak dostal levneji ted mel predni 1,60 sice stribrnej ale za 3450,- tak uvidim kdyztak je zatim Pardal vitez
Upravil schrek dne 10.08.2012 21:18
Pardal napsal:
Detektive, to by me taky zajimalo :-) plati samozrejme ceny u jednotlivych rozmeru, ale kde shop generuje tu uvodni cenu se uz zjištuje.
To víš....bonzovat se nesmí, ale hlásit jsem to musel
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
prave to nebylo v Offiku , bud uz to bylo od koupe sem byl nadsenej z nove motorky sem to nejak nevnimal a nebo v prvnich par 100-vkach km po silnici pak jsem to zacal sledovat a ve meste sem parkrat vymetl i velkou diru
schrek napsal:
prave to nebylo v Offiku , bud uz to bylo od koupe sem byl nadsenej z nove motorky sem to nejak nevnimal a nebo v prvnich par 100-vkach km po silnici pak jsem to zacal sledovat a ve meste sem parkrat vymetl i velkou diru
schreku zkus Hamouze v Kladne.. nabizel mi excel za nejake dost nizke ceny.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
schrek napsal:
Hicks: diky Hamouz nezklamal rafek sezene za 3800,- to je masakr rozdil za stejnej.rafek
hele koukej se zminit, ze jsem doporucil!
jedim tam casto, karma se hodi...
17 cm
Oki jeste jsem.mu neodpovedel na nabidku jelikoz jsem.nebyl.na netu jen mi prisel mail na mobil jeste potrebuje vedet kolik der potrebuju jestli 36 nebo 32 takze jak mu budu psat napisu ze mam kontakt od tebe
Tak konecne jsem po dovolene sem mel abstak jak prase zvlaste kdyz jsem vsude videl ty nadherny cesty. Tak a doma me cekala na pul dobra zprava slo to trochu srovnat ale ne uplne nasadim a uvidim. Jinak kolega me dal do hlavy brouka. Kdyz bych mel investovat do noveho rafku proc ne rovnou do rafku na bezdusaky myslite ze by tam sel rafek s HP to ma bezdusaky a 21" ne?
schrek napsal:
Tak konecne jsem po dovolene sem mel abstak jak prase zvlaste kdyz jsem vsude videl ty nadherny cesty. Tak a doma me cekala na pul dobra zprava slo to trochu srovnat ale ne uplne nasadim a uvidim. Jinak kolega me dal do hlavy brouka. Kdyz bych mel investovat do noveho rafku proc ne rovnou do rafku na bezdusaky myslite ze by tam sel rafek s HP to ma bezdusaky a 21" ne?
hp nema bezdusaky imho
alpina del bezdusaky na osmikilo
Upravil hicks dne 18.08.2012 21:59
17 cm