ahoj, já mám ten menší. Je bez magnetu bo mám plastovou nádrž. tři popruhy, jeden ve předu a dva vzadu. Už ho mám třetí sezonu. přistihl jsem se že ho během dovolený několikrát kontroluju jestli se nepovoluje a úplně zbytečně. drží jak přibitej. kvalitní zpracování doporučuju.
edit: mimochodem mám od lojza celej komplet, tři tašky do kufrů, tankvak, dvě teleskopický brašny na kufry a velikej válec. Tři dovolený a bez jedinný závady, zipy v pohodě, nepromokavý, kvalitní materiály. Jedna z věcí u který nelituju že jsem za to dal balík.
Upravil Novej dne 23.08.2012 08:04
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Mám taky ten TM en.malé je o 200kč levnější, protože k němu není pláštěnka což mi nevadí, udělal jsem si průhlednou, abych viděl na mapu, jinak jak už je psáno nademnou, je to kvalitní zpracování úložný prostor je pro mě vynikající a za jízdy nepopojíždí, takže taky nelituji těch peněz
Upravil DAGR dne 23.08.2012 08:14
Děkuju za informace.
Přeci jen origoš stojí ranec a já ho za sezonu zase tolikrát nenasadím.
Měl jsem teď v horách ten co mi zůstal z jiné motorky, ale je široký, pořád jsem si na Stelviu pouštěl hefty, ABS nebo přídavná světla. Lojzo mi přišlo tvarem podobné originálu a cena lidovější
sved63 napsal:
Děkuju za informace.
Přeci jen origoš stojí ranec a já ho za sezonu zase tolikrát nenasadím.
Měl jsem teď v horách ten co mi zůstal z jiné motorky, ale je široký, pořád jsem si na Stelviu pouštěl hefty, ABS nebo přídavná světla. Lojzo mi přišlo tvarem podobné originálu a cena lidovější
Navic, kdyz se s nim domluvis,nasije ti tam co chces,pripadne muzes odkouset primo i u neho. Nedavno jsem u neho byl a zrovna cekal na nejakou 12tku uz nachystanym kompletem
I pád na hubu je pohyb kupředu