pěkný flek je nahoře u smutečky,je tam retardér z balíků takže se tam zpomaluje...no a sů tam klobásy,pivo,limo...dost místa pro diváky.dostaneš se tam buď když je o přestávce otevřená trať nebo směr osvětimany poslední odbočka vlevo ikdyž je zavřená trať.
Cílová rovinka je o ničem,strašný kalup a moc lidí.Zatáčka u pošty se taky dá ale neni tam moc místa pro diváky,tam se dostaneš přímo z náměstí takže taky klidně v době závodu jako ke smutečce.Pak si nezapomeň projit depo u vlakovýho nádraží,uvydíš jak vytunit motorku pěkně z blízka...Přeju hodně zábavy,teplý klobas a studený pivko ikdyž jen jedno když pojedeš...
Já musim do práce takže 14.17 su u smutečky na klobás a jedno...depo si projdu v sobotu odpoledne na tréninky.
Upravil Bohumil dne 30.08.2012 16:24
Kupredu spatki ni krok...
Tu smutečku jsem právě chtěl zkusit letos taky ; a k depu by se mělo dát taky dostat kdykoli během závodu,ze zadu že jo? alespoň loni tam jezdili návštěvníci na mašinách; ; a příští týden na sprint na letiště u Popic -Strachotína jedeš?
no toš to jedu.závodit ale nebudu nechce se mi tam tvrdnůt celý den.Už sem tam jednů byl,mám tam pár známých tak je rád zase uvydim.
fčíl sem se vrátil s tréningů,klobásů dosť,vituněný sajdy bmw,vstup 150,do depa 50 už od loňska,dřív to bylo zadara...ale co de to na podporu motorizmu.