zdravím a mám dotázek,
otáčel (naklápěl) jste někdo řidítka v objímkách na brýlích směrem od sebe (tudíž řidítka nahoru) ... v manuálu píšou, že mají být "ryskou" v mezeře na objímkách, ale mě by asi víc vyhovovalo je naklopit mírně dopředu ... mohla by někde nastat nějaká komplikace (brzdová, spojková nádobka atd .)
díkes
(ch)stepan
(ch)stepan
Ahoj, o te rysce jsem nevedel, musim se podivat. Ja jsem daval riditka trosku dopredu, ale jaka byla jejich puvodni pozice vuci te rysce nevim. Mel jsem pocit, ze jsou moc dozadu.
Fakt je, ze jsem musel pootocit rukojeti a blastry, abych nemel packy dolu, aby byly spravne zrcatka a nefoukalo mi na ruce.
zdravím a mám dotázek,
otáčel (naklápěl) jste někdo řidítka v objímkách na brýlích směrem od sebe (tudíž řidítka nahoru) ... v manuálu píšou, že mají být "ryskou" v mezeře na objímkách, ale mě by asi víc vyhovovalo je naklopit mírně dopředu ... mohla by někde nastat nějaká komplikace (brzdová, spojková nádobka atd .)
díkes
(ch)stepan
Nesmíš je nakopit moc, aby ti pak nenarážely do plexi nebo nebyl problém s kabely, jinak se s nima kroutí o 106 běžně. Například pro jízdu ve stupačkách se natáčejí hodně dopředu.
Kabely a hadicky vyjdou, tem naopak pomuzes. Mam to otoceny na oplne maximalni vysku a jeste 3cm podlozeno. Jinak vse co je na riditkach se da v pohode otocit, takze kdyz si najdes spravnou polohu, packy, zrcatka atd. neni problem prizpusobit.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Kabely a hadicky vyjdou, tem naopak pomuzes. Mam to otoceny na oplne maximalni vysku a jeste 3cm podlozeno. Jinak vse co je na riditkach se da v pohode otocit, takze kdyz si najdes spravnou polohu, packy, zrcatka atd. neni problem prizpusobit.
... nějak jsem to ještě nestudoval, ale u těch páček je dole nějaký šroubový spoj .. (to jde poototčit ) ? abych něco nezkur..l třeba vyhřívání atd.
(ch)stepan
Vyhrivaji se hefty, ty jsou kulaty a je tudiz s nima tocit nemusis Hybou se jen packy se zrcatkama atd. Musi se rozebrat ten domecek (co jsou blinkry) a povolit to vevnitr. A pak taky samozrejme blastry, pokud je mas, ale to je logicky
Upravil morabo dne 08.10.2012 10:50
Maiali nel Fango!
Jo, to jsem na psal blbe, neotaci se rukojeti, ale vlastne cely ten kus, nadrzka a pumpa na kazde strane, v tom jsou i zrcatka, takze ta se otoci s tim. http://www.realoe...&fg=72 Myslim, ze podle tohoto obrazku se povoli sroubek c. 11 a jde celou pumpu s nadrzkou tocit kolem te zakladny, jak je pridelana sroubkem, o kterem jsi psal Ty.