Po menšej nehode v Albánsku dostal čelný štít K.O. tak ku koncu leta prišlo na rad laminovanie. Vyrobil som si za pomoci kamarátov nový predný štít z laminátu, vyhodil som chránič predného svetla v podobe mieržky a nahradil ho priehľadným chráničom z 5mm macrolonu (či dáky taký materiál to bol) namieru vyrobeným aby zapasoval k novému štítu a keď už som teda laminoval vyrobil som aj podsedadlové oné. Štít je spravený tak aby držal na origo plastových úchytoch a podsedadlové oné som vyrobil tak aby zapasovali pod R 1100/1150 GS s normal aj rally sedadlom.
Vypadá to dobře.
Máš chránič skla přidělaný na šroubky. Mi se osvědčilo použití 3M suchých zipů. Sice to nevypadá tak robustně, ale není s tím problém plexi bleskově bez nářadí sundat, umýt z obou stran a vrátit zpátky.
Pája
paja1: Mám to na šrúboch a tie sú podložené gumami aby to ako tak tlmilo nárazy a nevyhrýzlo to plexisklo. Popravde si neviem predstaviť ako by som to musel spraviť aby to držalo na suchých zipsoch.
becka: Nádrž bola strieknutá pár mesiacov po kúpe motorky. Kúpil som čisto čiernu a chcel som ju nejako oživiť.
sú autá, sú motorky a nad nimi je BMW