Vždy když dobržďuju na křižovatce zadní brzdou tak z ní jde takovej hlubokej zvuk. (jako pískání ale hluboký) Není to nijak na závadu jen mne štve tan rachot. je to opravdu hodně hlasitý. Když brzdím zadní ve větší rychlosti tak v poho. Dělá vám to taky???
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Mně to dělalo při návratu z Ukrainy taky, a když jsem to doma sundal, tak jsem zjistil, že destičky už nějakou dobu brzdily jen kovem
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Mě to dělá taky...Ale destičky přitom mám ještě dobrý...
I když u mě je ten zvuk prostě pískání - jako když brzdí stará Liazka s přívěsem
Bylo mi doporučeno sundat destičky a zbrousit jim hrany... Tak to asi udělám....
Mě to také pískalo a dělali to destičky sice nebyli uplně sjetí ale po výměně je pokoj.pro změnu jsem měnil i na předku a tam ted jsou zase hlučnější .tak ted mě zase točí ty přední
Mě to nedělá, ale kamarádovi to dělá rozmetač na hnůj.
Nemohl by být povolený kotouč ? Je tam plovoucí třmen a zadní kotouč by měl bejt dotaženej "natvrdo." ???
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Mě to dělalo taky jak vlek za traktorem . Brousil jsem čistil ............. - nic. Pak jsem vyměnil desky vzadu i vepředu a je klid + navíc to líp brzdí .
Dakar 650, HusaberG
To bylo první co mne napadlo protože u auta jsem měl stejnej problém. Ale říkám si že když jsou desky ještě original tak by to dělali i přední. ???
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Já to dělal protože mi předek brzdil hůř než potřebuju a tím jsem to vyřešil. Jo a desky jsem měl taky ok. Nechám si je jako rezervní - vůbec neubejvaj ale nebrzděj a pískaj - což mi jako nouzovka na dojetí nevadí.
Dakar 650, HusaberG