Ahoj Joe.Zatím to vypadá,(držím palce) že jsem Ti zajistil nehynoucí slávu.....
Tak když to vyjde tak by jsi mne mohl oplátkou naučit jezdit na motorce
Což takhle "Radarka pro dva"?
Upravil 3axap dne 31.10.2012 09:40
hele... pro Rudu hlasuje Morava z nacionalistickejch duvodu.. nehlede na argumenty
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já nehlasuju pro nikoho,protože to se nedá srovnávat.Ruda je jezdící reklama,ale Boris je zase nekomerční,nic zadarmo nemá a k ničemu ho to předpojatě netáhne...a krom toho,já jsem zase proti mitasu zaujatej,takže radši nehlasuju
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
hele... pro Rudu hlasuje Morava z nacionalistickejch duvodu.. nehlede na argumenty
Zase hix jednou mele nesmysly. Já klidně hlasuju pro Moraba, ačkoliv su z Moravy.
Tos p.o.s.r.a.l....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio Alzamora napsal:
Lepší propagátor je Joe,ale lepší guma je jednoznačně METZELER!!!!Když se bavíme o obutí na BMW a né na tvoje jawy Vlastimile....
Morabo píše svoje zkušenosti a nikdo ho do toho netlačí natož aby mu něčím ucpal hubu.....
bod A:neptal jsem se které gumy jsou lepší,ale "kdo je lepší"
bod B:čekal jsem tuto odpověď....nejsi totiž z Moravy.
Emilio Alzamora napsal:
Lepší propagátor je Joe,ale lepší guma je jednoznačně METZELER!!!!Když se bavíme o obutí na BMW a né na tvoje jawy Vlastimile....
Morabo píše svoje zkušenosti a nikdo ho do toho netlačí natož aby mu něčím ucpal hubu.....
bod A:neptal jsem se které gumy jsou lepší,ale "kdo je lepší"
bod B:čekal jsem tuto odpověď....nejsi totiž z Moravy.
bod A: odpověděl jsem souvětím do kterého jsem dal odpověď na tvojí otázku plus jako bonus celosvětový poznatek
bod B: čekal si leda UKA - hov.o jako ruka......Olomouc není na moravě?
bod B: Olomouc je na Hané (to je taková rezervace uprostřed Moravy)
bod A: dejme tomu že jsi se snažil víc než bylo třeba
Upravil 3axap dne 31.10.2012 11:57
po C : slovaci maju hlasovat za koho?
kedze poznam len Joea z videnia (ci ako sa to sklonuje) tak nemozem hlasovat.
mitas ma vyhodu v cene myslim ale asi skusim Heidenau K60 Scout
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Ja ale nejsem propagator znacky
Kdyz udela lepsi gumu treba Pirelli, nebo klidne Heidenau, pripadne dokonce Mitas, tak to klidne napisu a budu je chvalit, chvalit, chvalit. Jel jsem na kdejakym obuti a z ciry zkusenosti mi vyslo, ze spuntovy Metzelerky proste zatim vedou...
Ono pokud nekdo jezdi jen a jen jeden typ, nebo znacku gum, tak logicky se jim prizpusobi a ztrati potrebnej nadhled. Proto, obcas testuju jiny znacky, nicmene zatim to byl vzdy jen obraz bidy a utrpeni a tak hlasam, to co hlasam.
Zcela zdarma a pouze s pocitu sounalezitosti s ostatnimi geesaky
Maiali nel Fango!
Emilio Alzamora napsal:
bod:A Rezervace jsou nejvíce oceňovány(měl bys to tam ještě letos navštívit)
bod:B snažím se od ranného dětství a to nejsem vlezprdelka
bod:C.....?
morabo napsal:
Ja ale nejsem propagator znacky
Kdyz udela lepsi gumu treba Pirelli, nebo klidne Heidenau, pripadne dokonce Mitas, tak to klidne napisu a budu je chvalit, chvalit, chvalit. Jel jsem na kdejakym obuti a z ciry zkusenosti mi vyslo, ze spuntovy Metzelerky proste zatim vedou...
Ono pokud nekdo jezdi jen a jen jeden typ, nebo znacku gum, tak logicky se jim prizpusobi a ztrati potrebnej nadhled. Proto, obcas testuju jiny znacky, nicmene zatim to byl vzdy jen obraz bidy a utrpeni a tak hlasam, to co hlasam.
Zcela zdarma a pouze s pocitu sounalezitosti s ostatnimi geesaky
Moc pěkně jsi to napsalto by jsi ale měl změnit podpis
Jenze to neni cilena propagace (proto tam treba neni jmeno vyrobce). Je to vyjadreni meho aktualniho dusevniho rozpolozeni, stejne jako v pripade podpisu Tveho .
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Jenze to neni cilena propagace (proto tam treba neni jmeno vyrobce). Je to vyjadreni meho aktualniho dusevniho rozpolozeni, stejne jako v pripade podpisu Tveho .
No já nevím ale myslím,že i průměrně inteligentní člověk ví,že slona má Metzeler,že vyrábí Karoo a že Forever je navždy.Nebo se pletu?Takže tomu mám rozumět,že teď
Karoo Forever a až bude jiné duševní rozpoložení tak to bude "něco jiného Forever"takže vlastně cokoliv ForeverZjimavá životni filozofie