Vzhledem k realne sanci, ze pristi rok skonci produkce ostre Karoo bych rad nejak koncepcne vyresil tuto situaci, např. montazi 18ky. To bohuzel na 1150 nejde, ale napadlo mne, jestli by se to nedalo vyresit montazi kardanu z 11ky...
Slo by to?! Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Vzhledem k realne sanci, ze pristi rok skonci produkce ostre Karoo bych rad nejak koncepcne vyresil tuto situaci, např. montazi 18ky. To bohuzel na 1150 nejde, ale napadlo mne, jestli by se to nedalo vyresit montazi kardanu z 11ky...
Slo by to?!
Ahoj Borisi, sice ti neumím odpovědět jinak, než odkázat na ETK: www.realoem.com, ale zeptám se co tě k této myšlence vede? myslíš, že 1100 má natolik dlouhé rameno, že by se do něj 18" vešla??
Dalši nepodstatny detail je dolne oko tlmiča, kde 11-ka ma aku si vydlicu, než to 50-ka ma oko. Možno že to ide prehodiť, ale to by vedeli iny majstri ako ja.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Melizoy napsal:
Ahoj Borisi, sice ti neumím odpovědět jinak, než odkázat na ETK: www.realoem.com
Jinak tam jsem se samozřejmě taky koukal, ale maji tam bohužel stejnej obrázek kyvky jako u 1150, což je pochopitelně nesmysl, ale toto zjištění jaksi moc nepomůže...
Maiali nel Fango!
za jakou konkretne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Neznam motorku, ktera by nevyzadovala zasah... Zalezi samo jakej a jak dalece se to ekonomicky "vyplati", potom jakej k tomu stroji ma treba clovek vztah a jak mu vyhovuje po ostatnich strankach. Klidne bych si i koupil jinou moto, ale bohuzel neznam takovou, ktera by uplne splnovala moje potraby a pozadavky...
A kdybych musel kutit kazdou, proc to nezkusit s tou co mi stoji v garazi. Navic kdybych ji prodaval, tak mi za ni dneska nikdo nic rozumnyho neda a nechat ji zase stat jen jako pomnicek se mi taky prici....
Maiali nel Fango!
Neznam motorku, ktera by nevyzadovala zasah... Zalezi samo jakej a jak dalece se to ekonomicky "vyplati", potom jakej k tomu stroji ma treba clovek vztah a jak mu vyhovuje po ostatnich strankach. Klidne bych si i koupil jinou moto, ale bohuzel neznam takovou, ktera by uplne splnovala moje potraby a pozadavky...
A kdybych musel kutit kazdou, proc to nezkusit s tou co mi stoji v garazi. Navic kdybych ji prodaval, tak mi za ni dneska nikdo nic rozumnyho neda a nechat ji zase stat jen jako pomnicek se mi taky prici....
morabo napsal:
Slo by to?!
Ak to pomoze mozem zmerat kyvku 11ku voci rafku, ale riesili to aj na advrider a tusim tiez tam ta 18 nevleze celkom koser, mozno to risieli nejakou podlozkou medzi unasacom a kolesom.
PS: umel bych si predsatvit treba i tu HPN Sport, co je nahore, ale to taky neni zrovna ekonomicka volba... Nicmne velmi stylova a absolutne nadcasova, to se musi nechat!
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Slo by to?!
Ak to pomoze mozem zmerat kyvku 11ku voci rafku, ale riesili to aj na advrider a tusim tiez tam ta 18 nevleze celkom koser, mozno to risieli nejakou podlozkou medzi unasacom a kolesom.
Jj, jeste jsem to tady ve viru diskuse nestihl zminit. Taky jsem patral a skutecne je to jak pises, pripadne se to resi preplejtanim kola a taky hlavne uzsi gumou (120) a to opravdu nic neresi. Dalsi, co jsem se dozvedel je, ze ani HPN to ale nema ciste bez zasahu a tu kyvku z 11ky jeste upravuji. Varianta potom je, dotazat se rovnou u nich, coz tak nejspis dopadne.
Maiali nel Fango!