jj.. skoda :/
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Úžasná herečka a vyjímečný talent. Bude mi moc chybět. Nemoralizujte ji, nezaslouží si to. Byla to hrdá osobnost. Moc bude chybět takovýto člověk na české scémě. Díky Jiřino!
komaiz napsal:
Na to že 60 let nevyhasla vydržela dost dlouho. Potom máme věřit tomu jak je kouření nezdravé.
To tak nemůžeš brát... Byla výjímečná i v odolnosti vuči chorobám z kouření... Brzobohatý taky pálil se mi zdá
...Jinak taky mi nebyla moc sympatická ale o mrtvých jen dobře...
TAKE IT EASY
komaiz napsal:
Na to že 60 let nevyhasla vydržela dost dlouho. Potom máme věřit tomu jak je kouření nezdravé.
To tak nemůžeš brát... Byla výjímečná i v odolnosti vuči chorobám z kouření... Brzobohatý taky pálil se mi zdá
Já ji nehaním jen konstatuji co jsem se dočetl že cigaretky a kořalku jsi neodpustila i když ji bylo nejhuř
komaiz napsal:
Já ji nehaním jen konstatuji co jsem se dočetl že cigaretky a kořalku jsi neodpustila i když ji bylo nejhuř
.. Já ti nic nevyčítám... Jen říkám že to neznamená že kouření a chlast je zdravé i když slast...
TAKE IT EASY