Nevíte o někom, kdo by dělal pozáruční servis Interphonu F4? Nebo nějakého elektrikáře, který je schopný se v tom porýpat? Na jednom modulu mi nehraje to sluchátko, které je na straně mikrofonu
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Celá vnitní sada se dá koupit nová - taky mi to nehraje, odešel mi ten konektor do modulu, takže jí taky musím koupit a vyměnit.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Možná, že si nerozumíme. Mám dva moduly. Na jednom všechny slechy a mikrofony fungují v pohodě. Jen na tom druhém nehraje levé sluchátko.
Pokud si ale rozumíme, můžeš dát link?
... BMW I´m lovin it ...
Tak tam jsem volal včera a nechal jsem si přepojit technika. Ten mi do telefonu cosi huhlal o tom, že neví co by se s tím dalo dělat a pak se se mnou rozloučil
... BMW I´m lovin it ...
Protože jsem stále nevyřešil a je mi líto vyhazovat peníze za novou jednotku jen kvůli špatnému konektoru, tak se zkusím znova zeptat zda-li někdo řešil a vyřešil podobný problém?
... BMW I´m lovin it ...
Mne odišli 3 konektory zo štyroch. Prvé dve som nahradil zo setu k otvorenej prilbe / odrezal a nacínoval/ aj to sa po sezone pokazilo. Okrem toho sa mi pokazili aj obe konektory k nabíjačke. Takže mám novú nabíjačku a jeden komplet set do prilby /spolu cca 80éčok/
Tie už ale majú konektor iného tvaru.
Ale on nemluví o tom, že by se mu poškodily konektory nebo kabely od sluchátkové sady ale ten protikus, který je uvnitř jednotky! Takových závad je minimum.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Zdravím Pánové,
mně odešel konektor v jednotce třikrát. Pokaždé mně uznali reklamaci. Ss čtvrtou reklamaci F4 mně poslali do p....e. Jednotku prý poslali zpět poštou, ale mně nic nedorazilo. Jdu to urgovat a zároveň posílám stížnost na ČOI. Jinak F4 když funguje je super. Ale ta poruchovost ! Italský šmejd.
2.) Já už mám jednotku po záruce, a proto jsem pátral i po nějakém pozáručním servisu, ale bez úspěchu Resp. našel jsem firmu, ale na Novém Zélandu
Upravil geofre dne 20.09.2014 08:14
... BMW I´m lovin it ...
Když by se někdo chtěl rýpat v konektoru tak jsem si alespon namaloval pinout. Opravoval jsem tak jednu sadu která měla přelomené drátky hned za konektorem, tak jsem to šminknul ,opratrně ořezal gumu z konektoru,správně popájej,oblemcal tavnou pistolí a na závěr zafačoval gumaprčou a funguje to
toli přiložený následující obrázek:
Uštípej z nabíječky ty konektory a červenej je + holej je - .Pak najdi nějakej starší usb kabel kterej vůbec nepoužíváš tam je černej - a červenej + ,spoj to dohromady a máš krásnej nabíjecí usb kabel.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Rozdelat to jde,staci vybrat vhodnej plochej sroubovak a jde to povolit.Me taky nehralo jedno sluchatko a kdyz jsem zatlacil na konektor tak se chytlo.Stacilo propajet piny na konektoru desky plosnaku a funguje na jednicku :-)
vím že už je to nějakej pátek od posledního příspěvku.
Momentálně sháním nabíjecí kabel k F4. Mám jednu nefunkční sluchátkovou sadu a chtěl bych zkusit udělat ten nabíjecí kabel z té sluchátkové. Ale netuším jestli i sluchátková sada obsahuje nabíjecí vodiče.
Na pinoutu víše je popsáno 6 vodičů. Ale není mi jasná jedna věc:
- při pohledu na konektor sluchátek to vypadá jakože má 12 pinů
- při pohledu na konektor jednotky F4 to vypadá že má 14 pinů
nemáte v tom někdo více jasno?
Upravil stevebmw dne 29.06.2020 11:45
R1200GS 2010
Zdar, mám spoustu všeho možného včetně nabíječek na F4, ale tu starou, takový ten trojúhelníček. Večer se mohu mrknout.
Ozvu se Ti sem.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
mara napsal:
Zdar, mám spoustu všeho možného včetně nabíječek na F4, ale tu starou, takový ten trojúhelníček. Večer se mohu mrknout.
Ozvu se Ti sem.
díky moc, jde mi hlavně o ten konektor na kabelu který vede od nabíječky do jednotky F4. To co je na druhé straně není zas tak důležité, dá se to upravit.
R1200GS 2010