Uvazujem o kupe 1150 GS alebo GSA. Nasiel som toho viac, ale jedna GSA ma zaujala najviac, foto prikladam. Podla predavajuceho by to mal byt r.v. 2001 / do provozu: 2002, dovoz z Nemecka.
som zneistel, nenasiel som uvedenu farbu (rocnik?!) moto.
Na fotke sa to javi ako "tmava strieborna" - orig. oznacenie je tusim "graphite" a taku na uvedenych strankach nenachadzam.. A tiez ma zneistuje info o "r.v. / do provozu"..
Obyč.1150 barva grau,r.v. je kdy bylo moto vyrobené do provozu je kdy bylo moto přihlášené erste zulassung datum kdy 1-maj.moto přihlásil.Jinak většina adventure má 30l nádrž.
Bob napsal:
Obyč.1150 barva grau,r.v. je kdy bylo moto vyrobené do provozu je kdy bylo moto přihlášené erste zulassung datum kdy 1-maj.moto přihlásil.Jinak většina adventure má 30l nádrž.
Ahoj Bobe Nádrž byla volitelná nebo za příplatek? V tom si nejsem jistej.
Kolega Milan měl taky při koupi ADV malou nádrž. Myslím že cena byla stejná a dalo se vybrat ta nebo ta a stejně tak šlo zvolit jestli chceš normální nebo enduro převodovku, normální nebo enduro pneumatiky a normální nebo jiné sedátko.
Padáky byly za příplatek (nejsem si jistý ale tuším 9 tisíc k nové motorce) stejně jako hliníkové kufry, topcase a mřížka na světlo. To byly placený věci ale myslím že volba nádrže, převodovky a pneumatik byla "v ceně".
Upravil TomasTT dne 04.03.2013 13:51
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Mildo nemáš potuchu kolik stála ty 30l v příplatku,docela by mě to zajímalo.
ABS určitě to vím bylo + 1000 eur.
tvl to jste mě dostali s tou kopírkou takhle z dálky a z boku jsem to fakt ani nepoznal,teda klobouk dolů před tím kopírovačem to až ukážu kolegovi v München tak si sedne na prdel.
Kdo měl kufry BGV, tak je z dálky pozná
Jeden stojí 4 tis. a je to TOP kvalita, divím se, že někdo koupí jetý originál BMW za 6tis. Nechci nikoho hanit, ale Big Husky ad. se můžou od nich učit.
Měj jsem je a kdybych kupoval další, tak jedině od nich, zpracování na vysoké úrovni a za ty prachy bezkonkurenční
Upravil sadlo dne 04.03.2013 14:54