Narazil jsem na tuto GPS a vypada to ze na neco podobneho cekam uz dlouho,neco na zpusob odolneho PDA,kam se da nainstalovat prakticky cokoliv,na navigaci absolutne nejlepsi reseni plus spousta veci kolem a navic na 2 tuzkove baterie....ale zajima mne jestli to uz nekdo mel moznost mit v ruce,hlavne citelnost displeje treba v porovnani s 60CSx,nebo i jine postrehy.ovladani v rukavicich nebude asi nic moc,ale to bych tomu zarizeni i odpustil.
Na motorkarich je ted nejaka soutez a toto je 1.cena i s drzakem na moto od TT,v katalogu jsem drzak sice nenasel,ale asi bude k dispozici,ze by konecne zarizeni na ktere cekam,nebo se zadny zazrak nekona?
Horší je, že ten displej mi přišel spíš jako horší PDA co se kontrastu týká a neumí to telefonické funkce, jinak by to bylo fakt dobrý. Jako doplněk k GPS to beru, jako jedinou navigaci asi ne. Podle mě to je čistě turistická záležitost a na motorce si nedovedu představit jak to ovládat ale to platí o všech PDA.
No,ja mam ted 60CSx coz je vlastne taky turisticka navigace a jsem s ni vlastne spokojenej,ale neco na tento zpusob by se mi libilo,jenze displej na PDA je potiz to pak nema pro mne cenu.Zkousel jsem i novy garmin colorado,ale to je taky bida s tim displejem.Hold asi zustanu jeste nejakej patek u 60CSx,kde ten displej jeste jakz takz snesu.
Já si myslím, že v oblasti PDA to bude špička. TTQV na to vyvíjí speciální verzi aplikace a je tam možné provozovat nejen mapy co nabízí dovozce v ČR ale i všechny atraktivní mapy TTQV - tedy zejména vojenské mapy oblastí, kde nic jiného k dispozici prostě není (Libye, Mongolsko, severní a střední Afrika...). Ta aplikace bude během července, půjde opět o upravený PathAway s podporou autoroutingových map Navteq (!). Vlastně na tom můžete provozovat cokoliv.
Nevýhody jsou jasné - displej a ovládání. A je to hodně krkolomné a v žádném případě ne intuitivní, jestli si někdo myslí že to je lepší verze 60CSX, tak v žádném případě. Tohle je mnohem náročnější ale umí to o moc víc ale to ovládání je složitější. Držák se teprve ladí, bude asi za 14 dnů ve finální verzi, zvažuje se jestli se vůbec bude dělat zamykací nebo ne...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...