Tak už je zase změna cena se snížila na Baťovských 990,- což je dobrý. Za obě sedla a případně podle mého vzoru. Rozdíl mezi dvoutaktem a čtyřtaktem? Dva válce říkám vám.
Jestli ti to udělá do 1000 Kč a viděl jsi už jeho práci a líbí se ti,tak proč ne.Cena bych řekl,že je dobrá,ale pro jistotu bych si zavolal do DDT a poptal se na cenu tam.Mám od nich už druhá sedla a spokojenost.Pokud ti jde jen o přešití a nechceš měnit výplň,případně vyhřívání,tak i v Mohelně bude cena kolem 1000 Kč,nebo si to alespoň myslím.Ti co znají výrobky z DDT ti určitě potvrdí jejich kvalitu.
Díval ses na ten potah sedel pořádně? Mě to přijde trošku přinejmenším divný ty rohy sedel. Radši vol kvalitu v DDT i když by od nich potah stál o litr víc než to co je na fotce. Ulož si to do PC a to foto si zvětši a kukni na rohy těch sedel.
Pro představu jak by měly vypadat ty rohy ti posílám potah od DDT, je to na dvanáctku a i když ta fotka cos sem dal odkaz je asi z ADV tak stejně ty rožky bych neskousl
LukyGs přiložený následující obrázek:
LukyGs: Po tohle je pěkný. udělaný velmi hezky. Takže s tím čalouníkem jsem dolicitoval cenu 500 Kč za obě a za tu cenu to budu přešívat furt. Většinou to prodřu na cestách. Jinak na opravdové ceszování mám sedlo Wunderlich a tam jsem spokojený.
Ty odkazy jsou ale pro mne další inpirací.
Rozdíl mezi dvoutaktem a čtyřtaktem? Dva válce říkám vám.
Hoj, mám od DDT taky přešito a musím říct,že je to fakt rozdíl o proti origošu, dnes 4 hodky v sedle a v poho, jak nafotím, vložím, z mobilu se mi nedaří to sem přidat...
Upravil pavel17 dne 14.04.2013 20:38