V neděli dopol se chystám potrénovat na Dakar. Skvělá zkušební trať je na Pánově u Hodonína. Nepřidá se někdo? Špunty nutné....
Mikes
Nově s KTM... :-)
Byla jsem tam a na těch okolních je to ok i na Mitas E-07, ale ta trať, to už je horší. Jinak dopředu raději dávám vědět, že to je chráněná oblast
| BMW F650GS | 2000 |
kanecek napsal:
Byla jsem tam a na těch okolních je to ok i na Mitas E-07, ale ta trať, to už je horší. Jinak dopředu raději dávám vědět, že to je chráněná oblast
Minulý rok ještě nebyla, teď tam všude dali cedule "Přírodní památka". Zase ubyl kousek, kde se dalo beztrestně jezdit... Ekoterorizmus
Mikes
Je to velice zajímavý, cedule přírodní památka tam je, ale zákaz vjezdu ne a hned vedle je půjčovna čtyřkolek. Asi některý páneček z Pánova nemohl po obědě spinkat.
Je to verbež ti ekoteroristi,omezují pohyb v lokalitách kde to není nutný (viz Pánov) a na straně druhé likvidují svojí ,,činností" kilometry čtvereční přírody(viz Šumava)
Upravil kim dne 02.05.2013 05:58
Ceduli někdo sundal, jezdí se tam normálně. Ale pro jistotu je to dobré vědět, když v koutku oka zahlédnete policajty, tak ujet nebo rychle promýšlet nějakou výmluvu :-)
| BMW F650GS | 2000 |
Projížděl jsem to kolem a dokola a vždycky u každého vjezdu do areálu (mimochodem křížem-krážem proježdného na moto, offroadech a 4kolkách) ta cedule byla, tzn.,že se na to vztahuje i zákaz vjezdu (zákon č. 114/1992)... Stáváme se lovnou zvěří....
Mikes