Ty vado. To si přišrouboval na GS noční stolek i s lampičkama né? Kam ty lidi na to choděj. By mě zajímalo, jak maj v Americe vyztužený ten rám co drží předek. Já tam nemám nic navíc a prasknul. tohle má zas o 5 kg víc.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
To já mám taky rád další věci, třeba teploměr, ale že bych se musel na tachák koukat skrz nějakou štangli... Holt amíci. Ale pozor, většinu amerických hovadin mají evropské země včetně nás postupně přebírat (sex.harašení, vztah k menšinám...), jen doufám, že tímhle se inspirovat nebudeme. Ty světla jsou teda "parádní" a ta elektrikářská stahovačka od hrazdičky taky, copak asi drží, že by popruh od mapníku aby mu neuletěl (co si my normální nejistíme nijak a pečlivky to přidělají ke krku)?
Tohle ovšem nemá chybu.
Výšku tam má, tlak taky, teplotu jakbysmet, jen mi tam chybí rosný bod
Nejelpší je strkat si mapu mezi budíky a plexi. Osvědčilo se to skvěle. Hlavně při průjezdu Vídní (ještě bez GPS - jak jen jsme bez ní mohli někam trefit ). Na prvním mostě přes Dunaj se mapa přidala k poletujícím rackům a bylo vyřešeno Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Ivane ta stahovačka drží pásek od jeho kalhot, aby mu neplandal a taky aby amik v náklonu nevypadl z motorky. A taky by mě zajímalo za kolik ty mlhovky a různý další přídavný světla kupujou. Tady u nás je maj jezedovy za pár kaček. Asi je nakoupím a otevřu si v emerice internetový obchod specializovaný na přídavná světla na GS.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ve Vídni se zeptáš Klasiko, ale jednou jsem letěl na rogale nějaký závody, do mapy na koleně maloval znaky atd a před přistáním jsem ji rafinovaně podal navigátorovi. On ještě nedržel, já UŽ ne a vrtule z ní udělala asi tisíc mapiček. A místo medajle bylo kulový... To jsem ale odbočil, omlouvám se.
Jako na rogale jsi odbočil jo. To se nemusíš omlouvat.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
... - až teď mi to docvaklo ! TomasTT si z nás udělal prču, a dal sem fotku palubky rogala od kutila-amíka, kterej pro jeho stavbu použil předek z GéEsa ... a pls, pošli nám Tome fotku zadku - že tam bude motor z Trabucha !!!A podle těch 2 masivnich vypínačů pod hodinama bych to tipoval na 2- místný rogalo (páč to jsou určitě spínače katapultů !)
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
!!! - A TO VELKÝ PLEXI VPŘEDU ! - pro rogalistu určitě super nápad, vzduch se ani nehne , při pokuřování může vypouštět krásný dýmový kroužky.. a taky by mě zajímalo,co má obuto, ale zcela jistě MITAS E-09-ky, - když to pak občas flákne do pole, - a náhon na předek !!!
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
Ty si děláš pr--l, ale BMW boxery se dělaj v pěkné letecké úpravě pro ultralajty. Chybí převodovka a je tam reduktor. Ideální pohonná jednotka. Kdo z japonců to může říct? Jen kdysi na MS jeden Polák létal s rogalem s motorem z GSXR, dal ho tam i s rámem. Na otázku jak to lítá, odpověděl "startuju na dvojku, letím na trojku..." Něco jako ten amík...
Všimněte si té technické vychytávky - tu horní desku drží po stranách dvě sestavy kloubů RAM. Neuvěřitelný. Čím víc se na to dívám, tím víc mě najímá kam a jak s tím jezdí...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
J8 TO odhaduju tak pět let zpátky, to frčely GPSIII. Ale bacha, amerika je v tomhle jinde, tam pořád lidi používají navigace i telefony, které u nás už nikdo nechce.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ale zase má na tachometru úctihodný kilometry. Osobně bych takovou přístrojovku nechtěl. Jsem taky rád, když mám spoustu informací, ale co je moc, to je moc.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi