Ahoj. Po včerejším klipu řeším, jak ochránit boční část žeber. Ev. boky. Klasická košile to neřeší, i když mi dost pomohla......
Díky za tipy. Prosím bez humoru, nemohu se smát, než srostu..... :-)
za mne Zandona Spartakus,má krásně krátký páteřák a hlavně je bez toho svetru- v tom se v létě uvaříš. svetr nebrat. ještě je pěkná od leattu,koukal jsem na ní v razzu
... mam Acerbis Koerta .. a me vyhovuje maximalne... akundrat je potreba dobre vybrat velikost, aby sedely chranice klicnich kosti... a pac nejsem linej se nazrat... tak me po letech povoluje ten suchac na pupku, kdyz se cestou nekde prezeru...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Cau,
na enduro vyjazdoch jazdim Acerbis Koerta (ako kolega vyssie). Mam velkost "M" a pouzivam k spokojnosti s jedinou vyhradou - zda sa mi trosku kratka, pricom velkost "L" mi uz bola prilis volna v ramenach (mam 178 cm/ 75 kg).
Urcite treba vyskusat pred kupou a hodne zalezi od finacneho limitu :-)
Jde o to ze ty co sem davate prave nechrání boky žeber. Tady ty kosile fakt ochrani telo pri lehcich padech.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
je to nejaka chranicove triko tusim na americky fotbal. Cela Combat rada je vcelku hodne dobre funkcni pradlo a tohle je jeste ca s 1,5cm pěnou na bocich a zadech. Tak mozna jako doplnek ke chranicove kosili.
MarTTin přiložený následující obrázek:
na veletrzích se snažím sledovat co kdo nabízí nového a zkouším si všechno možné ale nenašel jsem ještě nic, co by bylo bez kompromisů.
Hodně se mi líbil nový Leatt - dělají verzi Adventure i závodní, zkoušel jsem obě a cítím se v tom příšerně. Pokud má někdo postavu jako Cyril Despres, tak asi bude spokojený. Mě to teda přišlo děsný. V té závodní verzi bych nevydržel vůbec - větrací otvory jsou příšerně malé. Ale za zkoušku to asi stojí, hlavně pro menší a hubený lidi.
Jinak z toho, co bych viděl jako použitelný je třeba Alpinestars Bionic BNS, netuším jestli to někdo prodává u nás ale na výstavě se mi to líbilo a cítil jsem se v tom dobře. Větrání lepší než u mé staré Knox košile a nekoliduje to s neckbrace.
Ideální to ale není a nevím o ničem, co by neomezovalo v pohybu, skvěle větralo, chránilo pořádně střed hrudníku i žebra, nelezlo vzadu do kalhot (nesnáším dlouhé páteřáky na enduru) a chránilo to klíční kosti. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Mam tu Leat. Hubenejsi jsem, malej ale ne a sedi mi dobre. Oslovila me i s ohledem na predem vymyslenou variantu pouziti i s LeatBrace bez nutnosti pouziti upevnovacich popruhu. Navic kvalitativne mi prijde velmi dobre zpracovana a nijak extra se v ni nepecu (a to je mi vedro porad a ve vsem). V nedavnych extremnich teplotach jsem i ale nezkousel...
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Mam tu Leat. Hubenejsi jsem, malej ale ne a sedi mi dobre. Oslovila me i s ohledem na predem vymyslenou variantu pouziti i s LeatBrace bez nutnosti pouziti upevnovacich popruhu. Navic kvalitativne mi prijde velmi dobre zpracovana a nijak extra se v ni nepecu (a to je mi vedro porad a ve vsem). V nedavnych extremnich teplotach jsem i ale nezkousel...
Souhlas, mam Leatt Adventure, vedro v tom neni, perfektni je odepinani dlouhych rukavu - zustanou kratke. Existuje i varianta jen vesta. Menil jsem ji za Acerbis Koerta, kterou jsem mel puvodne, prave kvuli LeattBrace krcnimu chranici. Spokojenost velka.
Existuje i varianta ktera vypada jako triko s chranici, s rukavy, nebo jako vesta. Ochranu zeber z boku maji obe varianty.
newman napsal:
Leatt vypadá velmi dobře. Jen nikde nevidím ochranu žeber.
Se podívej na tu acerbisku co jsem dal nahoře. Ta by ti mohla vyhovovat.
Spíš sem nikde nenašel pro "holky" něco.....
Upravil swat dne 25.06.2013 08:33
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak Leatt jsem dnes zkoušel. Parádní košile, ochrana hrudníku,zad,ramen,rukou super,ale ochrana boku žeber 0... :-(
Ještě mne napadla kombinace s trikem na a.f.,ale zase v létě......
Po sobotním doprasení se bych rád příště trochu menší následky....
Fakt nevím, co koupit. O´neal nemá někde prodejnu pro motorkáře???
Upravil newman dne 25.06.2013 20:39
newman napsal:
Tak Leatt jsem dnes zkoušel. Parádní košile, ochrana hrudníku,zad,ramen,rukou super,ale ochrana boku žeber 0... :-(
Ještě mne napadla kombinace s trikem na a.f.,ale zase v létě......
Po sobotním doprasení se bych rád příště trochu menší následky....
Fakt nevím, co koupit. O´neal nemá někde prodejnu pro motorkáře???
U varianty Leatt 3DF Body Protector 2013 ti pripada bocni ochrana nizko? Nevim jestli nektera chranicova kosile bude mit bocni ochranu hornich zeber. Myslim, ze by to muselo branit v pohybu. Velky vyber chranicu maji na www.razzo.cz
Tam jsem dnes byl. Měl jsem ji v ruce. Celkem chatrná věc do terénu(roztržení atd). Údržbu jsem taky nepochopil. Jinak zdravím tímto kolegu s PD, který vybíral přilbu. Fakt pěkná.