Marek BMW napsal:
Kdybyste někdo chtěl skoro nové Karoo předek i zadek v rozměrech na velké Báwo, tak jsou za 3000,- Kč a mají najeto 100 km. Objednával jsem si 2 nové Karoo předky a pán mi nabídl tuhle možnost, ale zadky už mám + mám E-09. Koupili si to nějací dva a když zjistili, že hučí tak se vrátili a koupili jiné. DOT tuším říkal 3912, ale nejsem si jistý týdnem. Prý jsou jako nové a neojeté. Vzorek přední má 7-8 mm a zadní 115mm. Nazouvali je tam i sundávali a jsou prý v naprostém pořádku. "Prodávám jak jsem koupil" a více na 774401895 (prodejce).
jestli má zadní vzorek 115 mm tak to je super cena protože ta vydrží dloooooooooouho.. jen asi bude drhnout o blatníček..
Marek BMW napsal:
Kdybyste někdo chtěl skoro nové Karoo předek i zadek v rozměrech na velké Báwo, tak jsou za 3000,- Kč a mají najeto 100 km. Objednával jsem si 2 nové Karoo předky a pán mi nabídl tuhle možnost, ale zadky už mám + mám E-09. Koupili si to nějací dva a když zjistili, že hučí tak se vrátili a koupili jiné. DOT tuším říkal 3912, ale nejsem si jistý týdnem. Prý jsou jako nové a neojeté. Vzorek přední má 7-8 mm a zadní 115mm. Nazouvali je tam i sundávali a jsou prý v naprostém pořádku. "Prodávám jak jsem koupil" a více na 774401895 (prodejce).
jestli má zadní vzorek 115 mm tak to je super cena protože ta vydrží dloooooooooouho.. jen asi bude drhnout o blatníček..
no vidíš a já si koupil nové a byly o asi 10 cm nižší a pak se divím, že je tak rychle sjedu... (už opraveno, dííík)
Te vokradli! 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Marek BMW napsal:
no vidíš a já si koupil nové a byly o asi 10 cm nižší a pak se divím, že je tak rychle sjedu... (už opraveno, dííík)
no jestli ty tvoje byly o 10 cm kratší tak to už nechápu nic co se dneska vyrábí..
Upravil jezek dne 12.07.2013 11:39
Marek BMW napsal:
Ježek, hicks-> ani jeden neděláte v soukromým sektoru jako zaměstnanec, že néé ?
zamestnanec znamena ten, co je panu tovarnikovi za praci vdecny a drzi ho ve vseobecne ucte? 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Marek BMW napsal:
Ježek, hicks-> ani jeden neděláte v soukromým sektoru jako zaměstnanec, že néé ?
zamestnanec znamena ten, co je panu tovarnikovi za praci vdecny a drzi ho ve vseobecne ucte?
Zaměstnanec znamená ten co je zaměstnánten co je panu továrníkovi vděčný za práci je pracující (nebo se tomu říká dělník ne)?
Upravil 3axap dne 12.07.2013 13:24