Ahoj GS kolegové, tímto se s vámi chci podělit o zkušenost. Mám dakara 2001, 39tkm. Mám ho cca 14 dní(vyměnil jsem ho za „obyč“ GSo-mělo snižovací kit a ještě nízkou sedačku). Jezdim spíš terén, takže se to s mými 185cm nedalo, ale teď k věci..pročetl jsem celé fórum v kategorii rotax a zjistil jsem, že odpověď na všechno je baterka, ale konkrétně svůj problém jsem nenašel. Moto jede úplně normálně, ale oproti mému předchozímu GSu nechtělo tak dobře startovat, vetšinou na několikáté otočení, zkontroloval jsem a udělal vše, co jsem tu našel, kalibrace plynu atd atd..i jsem nechal ultrazvukem vyčistit vstřik a vyměnil svíčku..baterka se zdála ok, nechala se normálně nabít, nabíječkou z lidlu teda, ale ta ukáže, když je baterie k.o. A i když byla těsně po nabití, tak to bylo pořád stejné jako třeba po týdnu..včera jsem měl konečne možnost si vypůjčit multimetr a ejhle, zjišťuju, že při startování padá pod 9V, tak jsem přes startovací kabely připojil autobaterku, co se mi válí v garáži a chytá hned na první otočení..Takže zase je odpověď baterka třeba to někomu pomůže, čaute