Ve dnech 4 - 6 října 2013 proběhne opětovně na Radarce nedaleko Kozlan u Náměště nad Oslavou enduroškola pod vedením Milana Holého. Tento rychlokurz základů off-jízdy na cestovním enduru je určen především pro začátečníky. Samozřejmě i pro ty co se chtějí jenom sejít s kamarády a něco večer vypít a pokecat. Spaní ve vlastních nebo místních vojenských stanech. Veškerý pobyt v areálu je za poplatek správci, tedy Jirkovi 120,- Kč/den. Cena kurzu je opětovně 500,-Kč. Po zkušenostech z minulosti, kdy se nahlásili zájemci kteří nedorazili a blokovali místo ostatním je nutno potvrdit účast do mého PM a poté převodem kurzovného na č. ú. které sdělím opětovně přes PM případným zájemcům. V případě, že dojde ke včasné omluvě z enduroškoly 14 dnů před zahájením, bude částka navrácena v plné výši. Tato enduroškola není určena jenom jezdcům a strojům BMW. Jídlo po objednání po příjezdu u personálu. Pití v místní nálevně v areálu. Případné dotazy v PM nebo t.č. 724282837.
Kdo přijede jen na pokec dejte vědět, aby jsme tušili přibližný počet lidí., bo by mohlo dojít pivo a žvanec.
Prezentace a možnost nákupu od f. CelTec (čelovky, baterky,akční kamery AEE)
Prezentace pneu Mitas samozřejmostí
Firma motovaky.cz, nový výrobce motovaků s dlouholetou zkušeností s výrobou lodních pytlů, bude vystavovat svoje produkty.
Přislíbena účast Renocaru Brno s novým modelem BMW R1200Gs Anketa se mi nějak zasukovala
Souřadnice místa Enduroškoly
49°11'22.963"N 16°3'13.789"E
Upravil joe dne 25.08.2013 20:59
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Neo napsal:
Ahoj, to asi bude chtít gumy do terénu co?
Spunty jsou pro sraby v blate je vetsi sranda na Touranckach ikdyz ten posun motorky nebejva nejrychlejsi. Aspon potrenujes stabilitu a kdyz ne tak baheni lazen taky neni spatna
F 650 GS (00)
Dojedu na zabavu v so odpoledne asi. Termin mi zas koliduje s drevem na chalupe.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Včera jsem přemluvil tchána, pojede se mnou. Má to moje bývalý efko650 tak snad to tam nezruší mimochodem Joe, jak to vidíš s e07? Začátkem příštího týdne by mohli být ne?
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
tak topockame na jaro nebo to ruda bude poctive kropit tyden dopredu
Upravil schrek dne 04.09.2013 09:39
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček